Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 30. januar 2007 kl 21.40 Den tredje vakten

Strid i faget

Politikonstabel Bosco savner den tiden han var partner med Yokas. Hun er forfremmet til detektiv, og Bosco vet ikke riktig hvordan han skal takle å jobbe i spann med den upopulære Monroe.

Etter Monroes ukollegiale opptreden i striden med den sentrale avdelingen for gransking av politiet, er hun nærmest i utlegd på politikammeret. Nå må hun og Bosco sammen etterforske som den desperate moren Danielle som gikk amok på trygdekontoret for å få utbetalt et bidrag.

Cruz med dårlige helse
Avdelingssjef Cruz får dårlige varsler om sin helsetilstand fra legen, varsler hun ikke kan ignorere.

Og politikontabel Davis og nykommeren Finney viser seg litt for ivrige i tjenesten. I det siste har de brakt inn veldig mange og foretatt en rekke arrestasjoner. Deres foretaksomhet kan bli brysom for politikammeret.

Mer om serien
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Sterke navn står bak "Den tredje vakten": hovedproducere er Christopher Chulack ("Akutten"), John Wells (bl.a "Akutten" og "Presidenten"), Edward Allen Bernero ("NYPD Blue") og Brooke Kennedy ("Miami Vice").

Amerikansk dramaserie (2004)
Originaltittel: Third Watch (Season 6)
Kveldens episode: Too little, too late
Produsert av: Warner Bros. USA
Med: Molly Price (Faith Yokas), Coby Bell (Ty Davis Jr.), Nia Long (Sasha Monroe), Anthony Ruivivar (Carlos Nieto), Skipp Sudduth (John "Sully" Sullivan), Tia Texada (Maritza Cruz), Jason Wiles (Maurice "Bosco" Boscorelli), Cara Buono (Grace Foster), Josh Stewart (Brendan Finney) og Bonnie Dennison (Emily Yokas)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, mail: info@nrk.no
Les mer: Les mer


LENKER
  • Les mer