Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 24. mars 2000 kl 19.55 Beat for beat - tone for tone

Beat for beat - tone for tone


NRK1 fredag 24. mars kl 19.55
Beat for beat - tone for tone (14:16)

Nye musikere hos Dyrhaug

I kveld står norsk popmusikk sterkt i \"Beat for beat\" når Ivar Dyrhaug kan presentere gjestene Jørund Fluge Samuelsen, Hans Petter Aaserud, Jorun Irene Erdal og Leif Anders Wentzel som de fire deltakerne.

Samuelsen og Aaserud er de to frontfigurene i den norske popgruppa \"Trang Fødsel\". De fikk sitt gjennombrudd i 1997 med den første utgivelsen \"Hybel\", siden har det blitt to plater til med de titlene \"Feber\" og \"Damp\". Samuelsen, Aaserud og de tre resterende medlemmene av \"Trang Fødsel\" traff hverandre på Distriktshøgskolen i Bergen der de dannet popgruppen som har hatt stor suksess. Gruppen har turnert landet flere ganger, og er svært populær hos det norske publikum. Jørund Fluge Samuelsen har også prøvet seg på barneområdet. Det er nemlig han som har skrevet alle melodiene og de fleste tekstene på barne-TV- sjefen Asgeir Borgemoens CD \"Fritt fram\", som ble gitt ut i midten av februar i år.
På motstanderlaget i kveld finner vi Jorun Irene Erdal og Leif Anders Wentzel. De to er også sangartister som jobber med å bygge seg en karriere i hjemlandet. Erdal har blant annet korte for Øyvind Blunck og Hege Schøyen i revyen \"Fast Følge\", mens Wentzel er aktuell som en av deltakerne i årets nasjonale Grand Prix finale.

NRK1 fredag kl 19.55

Bilde
Leif Anders Wentzel, Jorun Irene Erdal, Ivar Dyrhaug, Hans Petter Aaserud og Jørund Fluge Samuelsen i \"Beat for beat\". (Foto: Knut Fjeldstad, Scanpix)


Egenprodusert underholdnings- og musikkonkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Axel Hveding
Pressekontakt Fjernsynets Informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18