Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 20. januar 2004 kl 20.35 Våre små hemmeligheter

Livet er herlig – sett med rosa briller

Den glade gjengen i leiegården i Melbourne opplever både sorger og gleder sammen (Foto: Southern Star)
Den glade gjengen i leiegården i Melbourne opplever både sorger og gleder sammen (Foto: Southern Star)
Kelly organiserer et nudistbryllup, til vennenes store fornøyelse. Evan erklærer seg som nudist i sitt hjerte, og Alex nøler ikke med å utfordre ham. Caitlin innrømmer å ha en venn, og Kelly blir omsider bedt med hjem til Nathans foreldre.

Caitlin og Jason sliter i forholdet, og en kveld drar Caitlin av gårde for å bli bort over natten. Angus får tenner og er grinete og vanskelig. Jason får en slitsom natt. Kelly blir endelig invitert til middag hos Nathans foreldre, men Kelly blir såret når Nathan introduserer henne som en "venn". Til slutt må Nathan unnskylde og fortelle sannheten. Kelly skjønner at de bare kan ha et varig forhold hvis hun konverterer til jødedommen.

Francesca og barna er bortreist, så Dominic og Gabrielle har hele weekenden sammen. Det er ekstatisk – helt til han må gå og hun får influensa. Det betyr at han må holde seg vekk. Gabrielle er fortvilet. Evan sier at hun er altfor smart for et sånt forhold, men hun vil ikke høre på ham.

På sykehuset behandler Alex og Jennifer en pasient med et giftig slangebitt.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes særlig godt. Han bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men på kjærlighetsfronten er det ingen suksess. Evan og Alex har imidlertid følt at det er noe mellom dem.

Richie og Miranda var tidligere kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet" som homofil, er det slutt mellom dem. Richie deler leilighet med Simon, og gjør karriere som såpestjerne på tv. Den siste beboeren i leiligheten er Will, en fraskilt mann som opplevde at kjæresten Sam brått omkom i en bilulykke.

Jason og Gabrielle var et par, men forholdet var dårlig. Jason møter en annen kvinne, Caitlin, som blir gravid. Jason og Caitlin strever med å finne lykken sammen.

Australsk dramaserie
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Episodetittel: "Rose Coloured Glasses"
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83