Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 4. november 2003 kl 21.20 Den tredje vakten

Varmt om ørene

Folkene på
Folkene på "Den tredje vakten" får hendene fulle da en diner går i lufta i New York City. (Foto: Warner Bros.)
En kjempemessig gasseksplosjon inntreffer i en diner (spisevogn-kafé) i New York City og skader flere mennesker.

Alex er vakthavende på ambulansen som ankommer, og hun får oppgaven med å redde ut en liten pike som er innesperret i den brennende dineren.

Brannmannen Doherty og Kim på ambulanseteamet er skilt og har en liten sønn sammen som han krever å få foreldreretten til. De to ligger for tiden i rettssak. Begge forsøker å påvirke dommeren som er oppnevnt i saken.

Svigermor med Alzheimer
Politimannen Sully får en mildt sagt utfordrende oppgave da hans kone kommer hjem med sin gamle mor. Hun lider av Alzheimers sykdom

Om "Den tredje vakten"
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Sully prøver stadig å lære sin unge partner Ty Davis (Coby Bell), at å være politimann betyr ikke bare å fange skurker, men også å hjelpe mennesker som har det vanskelig.


Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch (year 3)
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57LENKER
  • Diverse 
  • NBCs sider