Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 16. november 2009 kl 21.35 Livet i Fagervik

Smerte og hjerte

Susanne (Gunilla Röör) och Bernard (Lars Lind) trives bedre og bedre sammen. (Foto: Tomaz Blanc)
Susanne (Gunilla Röör) och Bernard (Lars Lind) trives bedre og bedre sammen. (Foto: Tomaz Blanc)
På bakeriet øker bemanningen da Rasmus ansetter Anjelica. Er det romantikk i luften? Johan går ut med Vanja og Bernhard, og Susanne trives ualminnelig godt i hverandres selskap.

Ellers skjer det uante ting bak de lukkede dører i Fagervik, og en dag blir 75 år gamle Birger anmeldt for konemishandling av en nabo som har spionert på ham.

Om serien
"Livet i Fagervik" er propp full av humor og hjerte. Handlingen kretser rundt stedets advokat Johan og hans medhjelper Annika. Sammen løser de lokalbefolkningens juridiske dilemma, både store og små. Persongalleriet er det samme som i forrige omgang, og som prikken over i-en er det kommet to nye personer til. Rasmus, som spilles av Joakim Nätterrqvist og Susanne som spilles av Gunilla Röör.

Man skulle tro at det ikke skjer så mye på et lite sted som Fagervik. Men det er feil. En gammel venn flytter hjem fra New York, det lokale koret får forsterkninger av en dyktig tenor, luften fylles av nye romantiske følelser, resepsjonisten tar seg videreutdanning, en baker får et fristende jobbtilbud... Kort sagt, det er i Fagervik det skjer.


Svensk dramaserie i 12 deler, sesong 2 (2009)
Produksjon: Sveriges Television
Originaltittel: Livet i Fagervik
I rollene: Henrik Johansson, Maria Sid, Ing-Marie Carlsson, Leif Andrée, Lars Lind, Nadine Kirschon, Johannes Wanselow, Joakim Nätterqvist, Gunilla Röör, Linda Ulvaeus, Anders Nyström, Lena Söderblom, Julia Marko-Nord, Nadja Mirmiran, Stina Rautelin m.fl.
Pressekontakt: Sidsel Mundal, 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900