Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 4. mai 2004 kl 20.35 Våre små hemmeligheter

Livet går videre i Melbourne

Kelly (Deborah Mailman) til høyre, kommer godt overens med den nye romkameraten sin (Foto: Southern Star)
Kelly (Deborah Mailman) til høyre, kommer godt overens med den nye romkameraten sin (Foto: Southern Star)
Alex har reist sin vei. Rommet hennes er tomt, og Gabrielle tar ensomme svømmeturer i bassenget. Kelly har fått en ny romkamerat, Marnie, og Evan arbeider med reklame hjemme mens han drømmer om å være forfatter.

Gabrielle tester ut nye svømmepartnere. Kelly utstår ikke klor, og Evan hopper og stuper for mye. Men det Gabrielle savner mest av alt er noen å fortelle sine sorger og bekymringer til.

Kellys nye romkamerat fyller hele leiligheten med sin personlighet. Marnie og Kelly blir øyeblikkelig perlevenner, og Kellys humør stiger betraktelig.

Evan strever med å få frossenmat til å bli "in" hos unge, urbane forbrukere, mens tankene hans dreier seg om hva han egentlig burde gjøre: skrive bøker.

Miranda har følelsen av å ha et hemmelig forhold til Chloe, og Richie tjener gode penger på å selge forsikringer og feriereiser – men selger han sjelen sin samtidig?

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex delte leilighet tidligere, men nå har Alex flyttet ut for å være sammen med Rex. Evan vil gjerne være forfatter, men lykkes ikke særlig godt. Alex gjør det ganske bra som lege.

Richie og Miranda var kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet" som homofil, er det slutt mellom dem. Richie prøver seg som såpestjerne på tv og har et turbulent kjærlighetsliv.

Gabrielle var tidligere kjæreste med Jason, som fikk barn med Caitlin. Dette forholdet gikk også overstyr, og Jason og Gabrielle har møtt hverandre sporadisk siden.

Australs dramaserie, serie 3
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Episodetittel: "This Is Now" av Jacquelin Perske
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer Mclaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83


LENKER
  • Hjemmeside