Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 4. januar 2001 kl 20.55 Millionloddet

Millionloddet (t)

NRK2 torsdag 4. januar kl 20.55
Millionloddet (6:6)

Hemmelighetene avsløres

Sarah har oppdaget at hun er gravid, og fortvilet forteller hun Phil at hun vil flytte hjem igjen. Phil aner ingenting om at hun venter barn, og bare ved en tilfeldighet finner han Sarahs positive graviditetstest. Samtidig blir lotterivinneren avslørt.

Phil og hans mor Denise skjønner at Sarah er dratt for å søke råd hos sin mor, og de er redde for at Sarah velger å ta abort. De får det derfor travelt med å finne henne, og reiser etter. Men hjemme hos familien Braitwaite finner de ingen. Heller ikke på klinikken får de ut noe informasjon om Sarah. I sinne reiser Denise til slutt til Alisons kontor og legger igjen beskjed om at David har en affære med sekretæren sin.

Samtidig har journalisten som jaktet på Virginia, spredd nyheten om hvem lotterivinneren er til en mengde London-journalister, og ikke lenge etterpå er journalistoppbudet utenfor Alisons kontor påtrengende stort. Nå er gode råd dyre for Alison, som også har fått beskjeden om at David er utro, og som dermed har mye å stri med. Hva skal hun gjøre?

Om serien
I den britiske dramaserien \"Millionloddet\" møter vi Amanda Redman i rollen som Alison Braithwaite, en ordinær husmor med mann og tre døtre. I en forstad til Leeds lever hun et helt normalt liv med sin familie - helt til hun en dag vinner 38 millioner pund i et lotteri.

For Alison er døtrene Virginia (Sarah Smart), Sarah (Sarah Churm) og Charlotte (Keeley Fawcett) og mannen David (Peter Davidson) det aller viktigste i livet. Hun holder i trådene hjemme og gjør det hun kan for å sikre familien et enkelt og greit liv. Men under overflaten lurer kaoset. David har utenomekteskapelige affærer på jobben, Virginia bruker mer tid på fest og marihuana enn universitetsstudier, Sarah er seriøs i alt hun gjør og tar det veldig tungt når tingene ikke går hennes vei, og Charlotte finner seg ikke til rette verken hjemme eller på skolen.

Men den største hemmeligheten av dem alle har Alison selv. Hun har ikke tenkt å fortelle familien om de 38 millionene hun har vunnet. I stedet vil hun at de alle fem skal fortsette sitt normale liv, mens hun får sjansen til å gjøre noe for seg selv. Men hvor lenge kan hun holde på med dobbeltlivet uten at noen av de andre fatter mistanke? Det gjelder å finne et påskudd som er passe normalt og sannsynlig, og håpe på at resten av familien går på limpinnen.

Alison får hjelp fra regnskapsføreren Pauline Farnell (Lynda Bellingham) og venninnen Marion Riley (Sylvia Syms), og sammen starter de et firma som skal hjelpe mennesker samtidig som de sakte men sikkert gjør milliongevinsten enda større.

NRK2 torsdag kl 20.55

Britisk serie
Originaltittel: At Home with the Braithwaites
Produsert av: Yorkshire Television
I rollene: Amanda Redman, Peter Davidson, Sarah Smart, Sarah Churm, Keeley Fawcett, Lynda Bellingham og Sylvia Syms
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18, (sabine.hammari@nrk.no)

Bilder
1. Familien Braithwaite: F.v. Sarah, Charlotte, David, Alison og Virginia. (Foto: YTV)
2. Familien Skidmore: Denise ( Ishia Bennison), Colin (Garry Cooper) og Phil (Damian Zuk). (Foto: YTV)