Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 18. juni 2005 kl 22.10 VG-lista Topp 20: Fra Rådhusplassen

Spekket artistgalla

Nicholas E. Carlie og Marte Stokstad er programledere for konserten fra Rådhusplassen. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Nicholas E. Carlie og Marte Stokstad er programledere for konserten fra Rådhusplassen. (Foto: Ole Kaland, NRK)
I kveld braker det løs på Rådhusplassen i Oslo med den første av totalt seks konserter i sommerens Topp 20-turné. Nicholas E. Carlie og Marte Stokstad er programledere, og de får god hjelp fra Kristoffer Reinsfelt Arnesen til å presentere arrangementet som huser en horde av kjente artister.

Topp 20 fra Rådhusplassen er etter hvert blitt en tradisjon, og konsertbegivenheten samler flere titusentalls tilskuere. Her får alle musikkelskere sjansen til å oppleve sin helter live, og listen over artister som stiller, er lang.

Gode artister
Idol-vinner Jorun Stiansen er på plass sammen med resten av finalistene, i tillegg kommer blant andre Sandra og Philip, Whimsical, Kleencut, Paperboys, Coolio, nykommeren Christian Waltz, Venke Knutson, De Lillos, Robyn, comeback-helten Espen Lind, Cast & NicoD, Briskeby og Ravi og DJ Løv sammen med The Monroes.

Turneen
Rådhusplassen er første sted ut på Topp 20s sommerturné i år. Etter Oslo går turen til Stavanger 28. juni, Tromsø 5. juli, Trondheim 12. juli, Kristiansand 19. juli og avslutningen går av stabelen i Bergen 26. juli.

Dette er Norges største konsertarrangement. Det adgang er gratis - og dermed ikke rart at over 50.000 møtte opp på Rådhusplassen i 2003.


Direktesending fra Rådhusplassen 18. juni produsert av NRK Barn og Ungdom
Programledere: Nicholas E. Carlie, Marte Stokstad og Kristoffer Reinsfelt Arnesen
Prosjektleder: Nicolai Sørensen
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10,
LENKER
  • Les mer