Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 10. november 2005 kl 20.05 Livet med Larkins

Perler for svin

Ma faller for George Harran sin sjarm.
Ma faller for George Harran sin sjarm.
Pop har ordnet med hyggelige overraskelser for Mas fødselsdag. Det blir en skikkelig hurrafest. Blant deltakerne er George Harran, og mellom Pop og George utvikles et vennskap som får visse konsekvenser.

Edith Pilchester har nemlig falt pladask for denne Georges sjarm og galante oppførsel. Pop er litt sjalu til å begynne med, men lar George snart komme inn i Larkinfamiliens
sirkler.

George på sin side er ikke snauere enn at han tilbyr Pop en
businessavtale som blant annet omfatter 200 griser.

Mens man overveier dette griseriet, planlegger Pop bygging av et svømmebasseng. Det skal ha en meget bestemt form, nemlig bygget etter Mas kroppsprofil!

Charley og Mariette drar på en velfortjent ferie til Frankrike, og der skjer det ting som neppe burde overraske ektemann Charley.

Om serien
Livet med Larkins (Darling Buds of May) er basert på bøkene til H.E. Bates, og er spilt inn i England og Frankrike. Serien ble første gang sendt i 1991, og ble en voldsom suksess både her hjemme og i England.

Livet med Larkins ble også gjennombruddet for smellvakre Catherine Zeta Jones, som nå er en av Hollywoods største stjerner og er gift med Michael Douglas. Hun var 22 år da serien ble spilt inn og har rollen som eldstedatteren Mariette.

Serien tar oss med til året 1958, og livet er bare fryd og gammen hos familien Larkin. Familieoverhodet Pop Larkin har et hjerte av gull, men tar gjerne de rareste snarveier for å tjene noen slanter. Han er glad i mat, særlig ketchup, og han heller ned sterke cocktails med største fornøyelse.

Ma er den husmoderlige kraft som med all sin frodighet holder minimal orden i kaoset. Det vil si, orden er og blir en sterk overdrivelse i den familien. Paret har seks barn i alt.

Programmet er sendt tidligere.

Britisk dramaserie 1991
Originaltittel: Darling Buds of May (serie 2)
Produsert av: Yorkshire Television
Med David Jason, Pam Ferris, Catherine Zeta Jones, Philip Franks, Rachel Bell, Moray Watson, Julie Davies, Christina Giles, Katherine Giles, Stephanie Ralph, Ian Tucker.
Pressekontakt: Hilde Ljøen, tlf. 23 04 72 36