Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 19. desember 2012 kl 19.45 Teenage Boss

Økonomisjef med ambisjoner


I kveld treffer vi en tenåring som har store ambisjoner om å starte eget nettbutikk. Han har også lenge ønsket seg et dyrt skateboard. Benjamin fra Bærum lider valgets kvaler i denne sesongens siste episoden av Teenage Boss.

Benjamin bor på Bærums verk utenfor Oslo sammen med far og storebror. Når Benjamin åpner kofferten med alt far tjener en hel måned, lyser det i øynene på tenåringen. Det er et nytt rullebrett til flere tusen kroner som står øverst på ønskelista. I tillegg har han planer om å bruke penger på egen nettbutikk. Men hva da med familiens behov?

Om serien
Seks norske ungdommer får nye økonomiske gleder og bekymringer når «Teenage Boss» er tilbake på skjermen med andre sesong.Vi møter tre gutter og tre jenter som alle får ansvar for familieøkonomien i en hel måned. Hva skjer når foreldrene gir fra seg både lønna og regningene?

Investor og gründer Shahzad Rana deler i år coachingjobben med Kristina Picard, og bistår ungdommene når de tar fatt på jobben med å fordele pengene slik tenåringene mener er riktig selv. Shahzad Rana er investor og gründer, Kristina Picard er tidligere økonomiredaktør på Dinside.no.

Egenproduksjon 2012
Prosjektleder: Randi Helland
Presseansvarlig : Sarah Jordanson Fauske , tlf: 41506747
TV- seere bes henvende seg til Publikumsservice