Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 16. juni 2007 kl 19.55 'Allo, 'Allo!

Fluktplaner

René (Gorden Kaye) har mye å tenke på: The Fallen Madonna, de britiske flygerne, serveringsdamene og den sangglade kona Edith (Foto: BBC)
René (Gorden Kaye) har mye å tenke på: The Fallen Madonna, de britiske flygerne, serveringsdamene og den sangglade kona Edith (Foto: BBC)
De britiske flygerne befinner seg i begravelseskapellet, forkledd som gatepiker, mens de venter på en mulighet til å komme i sikkerhet og få nye uniformer.

The Fallen Madonna, gjemt på baksiden av et van Gogh-maleri, er overlatt til Gruber for sikker forvaring.

Om serien
Handlingen foregår i Renés kafé i Nouvion i det okkuperte Frankrike under andre verdenskrig. Kaféverten har en tøff hverdag med motstandsbevegelsen, nazister, svigermor i annen etasje – og ikke minst med kona Edith.

’Allo, ’Allo er en av de aller mest suksessrike komedier BBC noen gang har laget. I løpet av de ni årene serien ble sendt på BBC, mellom 1982 og 1991, nådde seertallene over 11 millioner. Videoer og bøker har fulgt serien, og de medvirkende har også opptrådt i populære sceneshow i London og Australia.

Tekstforfatterne Jeremy Lloyd og David Croft er også ansvarlige for flere andre britiske klassikere som "Dad’s Army", "Are You Being Served?", "Hi-de-Hi!" og "You Rang m’Lord?"

Britisk komiserie (1986)
Originaltittel: "’Allo, ’Allo!" serie 3
Produsert av: BBC
Med: Gorden Kaye (René), Carmen Silvera (Edith), Vicki Michelle (Yvette Carte-Blanche), Francesca Cronshaw (Maria Recamier), Kirsten Cooke (Michelle Dubois), Rose Hill (Madame Fanny), John D. Collins (Fairfax), Nicholas Frankau (Carstairs) og Guy Siner (Gruber)
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no