Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 23. juli 2009 kl 22.15 Partydronninger

Full fest

Pensjonatjentene får ungkarer på besøk og festen sporer av ganske raskt. (Foto: ITV)
Pensjonatjentene får ungkarer på besøk og festen sporer av ganske raskt. (Foto: ITV)
Denne uken skal lærerne forlate pensjonatskolen, mens jentene skal organisere en selskapelig helg med flere gjester. De vil få en butler og en liten stab til å hjelpe til med arrangementet. Men det spørs om de drikkeglade frøknene er klare for et slikt oppdrag.

Å la jentene ha ansvaret for Eggleston Hall alene er et stort sjansespill; etikette-læreren Liz Brewster tar villstyringene med til en stilig bar i Harrogate. Her blir jentene sørpe fulle og Frances Rowe blotter brystene!

Angrer
Frances lover dyrt å hellig å skjerpe seg, og i løpet av de neste dagene er alle jentene fast bestemte på å vise at de kan oppføre seg som ansvarsfulle unge damer. Spesielt tanken på at en gruppe stilige ungkarer skal delta i festlighetene, gjør at de vil te seg på best mulig måte.

Tidlig fredag morgen forlater lærerne skolen, og Frances får ansvaret for nøklene. Hun tar ansvaret alvorlig, men Louise Porter gjør sitt beste for å sabotere. Nærmest før lærerne er ute av huset, begynner hun å drikke, og etter middag drar hun med seg ungkarene i en vågal selskapslek kalt "baken". Ungkarene får bind for øynene og må beføle baken til de unge damene… Det hele utvikler seg ganske dramatisk, og Louise og Frances braker sammen i et skikkelig slagsmål foran sjokkerte gjester.

Om serien
Et voksende problem i Storbritannia er ungjenter som er helt ute av kontroll. De er svært promiskuøse, de drikker seg sanseløse og slåss som villkatter. Eggleston Hall pensjonatskole for piker har satt seg som mål å temme disse ville jentene.

Åtte "håpløse" jenter, iført pinetrange bukser, utringede topper og høye heler ankommer Eggleston Hall for et femukers intensivkurs. Lærerne ser raskt at de står overfor en nærmest umulig oppgave.

Hver episode i denne realityserien følger en uke i jentenes opphold på pensjonatskolen.

Britisk realityserie (2008)
Originaltittel: Ladette to Lady 2
Produsert av: ITV
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden , 23 04 98 41
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900