Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 24. november 2006 kl 00.10 Justin Timberlake i Memphis

Justin på hjemmebane

Vi blir med superstjernen Justin Timberlake på konsert i hjembyen Memphis. (Foto: Alfred Haber Inc)
Vi blir med superstjernen Justin Timberlake på konsert i hjembyen Memphis. (Foto: Alfred Haber Inc)
Kritikerne har sjelden fart pent med artister som går fra boyband til solokarrierer. Et av få unntak er Justin Timberlake, som er en av verdens hotteste mannlige popartister. I kveld blir vi med ham på konsert i hjembyen Memphis.

Konserten fant sted i 2003, og de amerikanske tv-selskapene sloss om rettighetene til å vise kveldens program. NBC gikk av med seieren, og konsertopptaket ble vist høsten det året i USA.

Justin Timberlake er ikke bare en av artistene som smelter flest ungpikehjerter, han nyter også stor respekt for musikken han lager, og samarbeider med de beste artistene og produsentene bransjen byr på. I tillegg har han bevist at han ikke er noen døgnflue på hitlistene, i motsetning til andre tidligere boybandmedlemmer.

I kveld får vi høre noen av hans største hitlåter, som "Rock Your Body", "Gone", "Cry Me a River", "Senorita", "Like I Love You". På scenen får han også besøk av Black Eyed Peas med "Where Is the Love" og den legendariske r’n’b-stjernen Al Green med klassikeren "Let’s Stay Together".

Flettet inn i opptredenene på scenen er tilbakeblikk på superstjernens oppvekst i Memphis, en by som har vært sentral i den amerikanske musikkhistorien.

Amerikansk konsertprogram (2006)
Originaltittel: Justin Timberlake - Down Home in Memphis
Distributør: Alfred Haber Inc.
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252
Tv-seere bes kontakte NRKs Publikumsservice, tlf 815 65 900 info@nrk.no