Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 2. september 2010 kl 22.20 Hjerte til hjerte - Spelet

Linn sikter mot stjernehimmelen


Sist vi møtte Linn Skåber var hun engasjert av Gyldendal forlag for å skrive en bok som det aldri ble noe av. Denne gangen skal Linn gjøre noe hun kan, hun har fått en rolle i et spel! Det må jo bare bli en suksess. Eller?

Linn er overlykkelig over å ha fått en rolle i selveste Maridalsspillet. Spelet handler om Svartedauden og ledelsen har derfor engasjert en hel del profilerte skuespillere i forbindelse med 35 årsjubileet.

Første episode
Linn Skåber reiser til Maridalen sammen med sin venninne og manager Evelyn Moe. Hun har igjen fått med seg NRK på slep og gleder seg til å rette opp inntrykket etter forrige serie. Der ble hun meget ufordelaktig og feil fremstilt, mener hun selv. Hun er jo egentlig en ydmyk og vakker person!

Linn er veldig spent på hvordan det blir å jobbe med spelet og gleder seg til å skulle samarbeide med Gard Bjørnstjerne Eidsvold, Jon Øigarden og Janne Formoe. Eidsvold har regi på stykket, mens de to andre bekler hovedrollene. Men det vet ikke Linn!

Hun får seg mildt sagt en overraskelse da hun skjønner at rollen hennes er meget liten. Tonje (Line Grünfeld), som vi kjenner fra Gyldendal forlag, jobber frivillig som pressesjef for spelet og kaller inn til pressekonferanse i kirkeruinene i Maridalen utenfor Oslo. Hele pressekonferansen sporer av da det blir rap-battle mellom Linn Skåber og Janne Formoe. Linns første dag på jobb går ikke helt som planlagt…

Egenprodusert humorserie (2010)
Manus: Terje Solli og Line Grünfeld
Regi: Marit Åslein
Prosjektleder: Christina Rezk Resar
Med: Linn Skåber, Line Grünfeld, Kristin Tonjer, Jon Øigarden, Gard Eidsvold, Janne Formoe, Anne Torjussen Diesen, m.fl.
Pressekontakt: Sidsel Linden 23 04 98 41/909 55 364
TV-seere bes kontakte Publikumsservice info@nrk.no, tlf. 815 65 900