Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 7. juli 1999 kl 20.50 Fotball, menn: Rosenborg-Brann

Fotball, menn: Rosenborg-Brann

NRK1 onsdag 7. juli Kl 20.50
Fotball, menn: Rosenborg - Brann

Toppoppgjør i tippekampen

Rosenborg og Brann var to av lagene i årets eliteserie som det var ventet skulle kjempe i toppen. Det gjør de også etter at den 14. serierunden er ferdigspilt, og i kveld møtes de til dyst på Lerkendal i utsatt seriekamp.
Rosenborg leder klart med 32 poeng, mens Brann ligger på 4.plass med 24 poeng og en kamp mindre spilt.
Både Brann og Rosenborg slet i begynnelsen av årets serie, men begge har kommet sterkere etter hvert, og de to lagene fikk også full pott i helgen.
Trønderne er ubeseiret siden 17. april, mens bergenserne har oppnådd trepoengere i de siste sju kampene, og det er duket for litt av en batalje når formlagene i norsk fotball braker sammen på Lerkendal.

Månedens trener
Branns framgang har ikke gått helt upåaktet hen, og søndag ble Harald Aabrekk kåret til månedens trener her i NRK. Utmerkelsen ble tildelt etter at han ledet Brann ubeseiret og uten poengtap gjennom vanskelige kamper mot lag som Varteks, Moss, Stabæk, Vålerenga, Viking og Odd.
Problemer
Brann sliter med store interne problemer spesielt økonomisk, men spillerne har klart å se forbi lønnskutt og interne stirdigheter og tenker kun fotball. Det har vist seg å bli lønnsomt med tanke på poengsanking, men i Trondheim kan det bli vanskelig.
Rosenborg er sterke på hjemmebane, og har våknet etter en laber start på sesongen. Riktignok har trønderne spilt flere jevne kamper i det siste enn resultatene tilsier, så når spillesugne og kampklare bergensere kommer på besøk i kveld bør de ikke føle seg for sikker på seier.
Kjell Kristian Rike er på plass i kommentatorboksen, og skal geleide seerne gjennom to timer med god og spennende fotball.

NRK1 onsdag 7. juli kl 20.50

Direktesendt fotballkamp fra TV-Sporten
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18