Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 16. februar 2007 kl 19.55 Beat for beat

Totninger slår an tonen

Trond Nagell Dahl får besøk av sambygdingen Leif Anderse Wentzel  i kveld. (Foto: Erik Dyrhaug)
Trond Nagell Dahl får besøk av sambygdingen Leif Anderse Wentzel i kveld. (Foto: Erik Dyrhaug)
Beat for beats faste pianist, Trond Nagell Dahl, får besøk av sambygdingen Leif Anders Wentzel i kveldens program. Trond og Leif Anders er vokst opp i samme gate på Raufoss og har underholdt sammen siden de var smågutter.

Trond Nagell Dahl og Leif Anders Wentzel har tidligere vært sammen i "Beat for beat", så for mange er nok ikke duoen helt ukjent. Dessuten opptrer gutta gjerne sammen i andre sammenhenger også. Trond er godt kjent for ivrige "Beat for beat"- tilhengere, mens Leif Anders gjerne blir husket for sin deltagelse i Melodi Grand Prix, som fast underholder i VM-studio fra Lahti, "Retro" og diverse andre tv-opptredener. Han startet dessuten sin nasjonale karriere i bandet Work Funny Hours og er vokalist i The Original Bullshit Band.

Leif Anders Wentzel og Trond Nagell Dahl har i kveld fått med Anne Judith Vik fra Trondheim på laget. Noen kjenner henne som Radio1s morgenstemme i Trondheim, men Anne Judith er også produsent, låtskriver og utøvende artist. Dessuten kan hun skryte av å ha sunget i Märtha og Aris bryllup!

Glade i gospel
På motsatt lag er Torun Eriksen og Ole Børud. Torun Eriksen er en anerkjent jazzvokalist fra Skien som har gjort stor suksess i utlandet. Torun har også gitt ut to plater; Glittercard (2003) og Prayers & Observations (2006). Torun ble tidlig kjent gjennom gospel-miljøet og livnærer seg på frilans-oppdrag som vokalist og korist.

I kveld er Torun på lag med Ole Børud fra Hamar. Også han jobber frilans som sanger og er en gammel traver innen kristen musikk. Han debuterte med barneplate i meget ung alder og har senere vært med i familiebandet Arnold B. Family og death-metal bandet Extol.

Egenprodusert musikkprogram fra NRK Underholdning
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf 23 04 99 18/988 588 80
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
info@nrk.no
LENKER
  • Les mer