Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 7. november 2005 kl 23.10 Store studio

Kaizers gjester Store studio

Anne Lindmo og Per Sundnes. (Foto: Jan Alsaker)
Anne Lindmo og Per Sundnes. (Foto: Jan Alsaker)
Foreløpig er det klart at Anne Lindmo og Per Sundnes får besøk av Stavangergruppa Kaizers Orchestra i studio, som skal opptre live. Dessuten kommer forfatterne Linn Ullmann og Grethe Nestor, samt skuespiller Marianne Saastad Ottesen.

Rogalendingene har gjort stor suksess både på konsertscenen og platemarkedet i Norge, og er aktuelle med det nye albumet "Maestro" denne høsten. Store Studio møter dem rett etter at en europaturné har gitt dem stadig større kontroll på kontinentet.

Morsrolle
Bokaktuelle Linn Ullmann og Grethe Nestor er invitert for å snakke om morsrollen. Ullmanns nylig utgitte "Et velsignet barn" handler om barndom, mens Grethe Nestor er mest kjent for "Feministhåndboka". Hvilke synspunkter har de to kvinnene på morsrollen?

Julebord
Du kan elske det eller hate det, men vi er i ferd med å gå inn i julebordsesongen. Er det bare fyll og usunt spetakkel, eller en hyggelig samling med venner og kolleger? Skuespiller Marianne Saastad Ottesen, sist sett som pølseselger i den nyeste Elling-filmen, snakker om julebords-tradisjonen.

Om programmet
Store Studio er NRKs popkulturelle mandagstalkshow. Anne Lindmo er lykkelig tilbake i programlederstolen etter et halvt år i fødselspermisjon. Pop-reporter Per Sundnes fortsetter å frese rundt på jakt etter gamle og nye venner i pop-universet. Sammen gleder de seg til nok en sesong med mandagsfester i Store Studio. Anne Lindmo lover å fortsette suksessformelen:

- Vi ser frem til spennende møter med gjester fra musikk, film, teater, litteratur, design og meningsproduksjon, vi skal drøfte nye tendenser og impulser og fyre opp en og annen debatt. Som alltid runder vi av kvelden med et aktuelt band som spiller levende musikk.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning (2005)
Programledere: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Håkon M. Sverdrup, 23 04 77 51 (92 01 55 79),