Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 14. november 2011 kl 21.30 Taxi

Skandalen


Etter å ha lekt katt og mus med Khan og folkene hans, står Javar nå fullstendig alene i kampen mot Taxi 123 og bakmennene.

Selv faren avviser ham, etter at Khans folk har sendt ut en melding til samtlige drosjeeiere om at familien Jafri ikke er til å stole på.

Situasjonen er alvorlig for Javar. Gablein har sørget for at Skatteetaten har sperret kontoen hans, Anne er fremdeles isolert hos foreldrene med alvorlig hjernerystelse, og familien vil hverken gi ham penger eller støtte.

Det hele tilspisser seg når Khan gjør sitt neste trekk: En video med kompromitterende bilder av Fariba og venninnen Line lekkes til hele det pakistanske miljøet.

Om serien
Javar er nyutdannet jurist og bor med journalistkjæresten Anne. En dag kommer svogeren hans med en minnepinne som inneholder falske regnskaper. Svindelen er i millionklassen, og umulig å oppdage. Ikke minst fordi sjefen for skatteetaten blir godt betalt av taxieiernes regnskapsfører for å holde kjeft.

Javar skjønner at han sitter på farlig informasjon. Når taxieierne og bakmennene som tjener store penger på svindelen, får vite at han har minnepinnen, starter en jakt på liv og død i Oslos gater.


Egenproduksjon fra NRK Drama
Manus og regi: Ulrik Imtiaz Rolfsen
Produsent: Bitte Monn-Iversen og Elisabeth Tangen
Med: Adil Khan, Kaia Varjord, Jarl Goli, Assad Siddique, Terje Strømdahl, Niklas Gundersen, m.fl
Pressekontakt: Hege Fagerheim,tlf: 23 04 53 42/40828004
TV-seere bes ta kontakt med Publikumsservice: info@nrk.no, tlf: 815 65 900