Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 23. desember 2002 kl 22.25 Linda Green

Linda stumper røyken

Hver dag jogger en mann forbi huset Linda bor i. Han er virkelig veldreid, og Linda blir mer og mer tiltrukket av ham. Hva kan hun gjøre for at han skal fatte interesse for henne?

Linda er ikke rådløs. Hun tar på seg treningsdrakt og gjør aerobicsøvelser i hagen når Carl, som mannen heter, kommer joggende forbi. Slett ikke verst for en kvinne som har røykt en pakke sigaretter hver dag siden hun gikk på skolen! Men det er verdt anstrengelsene, for det varer ikke lenge før Linda får kontakt.

Carl forteller at han trener til triatlon, og Linda beundrer hans stå på-vilje - inntil han nekter å ha sex med henne. Det vil gå ut over utholdenheten, sier han. I virkeligheten er grunnen en helt annen…

Om serien
Denne britiske komiserien er full av varm humor i beste Bridget Jones-stil. Hovedpersonen Linda Green befinner seg tidlig i 30-årene og er på jakt etter Den Rette. Hun er selvsikker, morsom og flørtete. Om dagen jobber hun i en bilforretning og selger finansieringsløsninger. Men det er om kvelden hun er i sitt rette element – nemlig bak mikrofonen i den lokale klubben!

Linda koser seg sammen med vennene sine og lever et bekymringsfritt liv - bortsett fra når det gjelder menn. Hun gjør alltid den samme tabben og tror det er Mr. Right som har banket på døren hennes. Og hver gang hun åpner døren, resulterer det i et komplett følelsesmessig kaos.

Britisk komiserie
Originaltittel: ”Linda Green”
Produksjon: A Red Production for BBC Worldwide Ltd.
I rollene: Liza Tarbuck (Linda Green), Christopher Eccleston (Tom Sherry/Neil Sherry), Claire Rushbrook (Michelle Fenton), Sean Gallagher (Jimmy McKenzie), Daniel Ryan (Darren Alexander)
Regi: Sydney Macartney, Bery Richards.
Pressekontakt: Hilde Ljøen, 23 04 72 36
LENKER
  • Hjemmeside