Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 14. april 2012 kl 20.25 Mesternes mester

Konsentrasjon

Konkurransen tilspisser seg. Finalen er i sikte, og de fem gjenværende deltakerne må vise hva de gode for i temaet "Konsentrasjon".

Kun 100 prosent innsats er godt nok når de nå skal igjennom tre frustrerende øvelser som krever skjerpede sanser. På konkurransemenyen står bueskyteløp, hjernegolf og en komplisert labyrint som krever full konsentrasjon og en god porsjon smidighet.

Om serien
I fjerde sesong av Mesternes mester møtes ti norske idrettslegender for å konkurrere i årets mest utfordrende, spennende og underholdende idrettskonkurranse om tittelen Mesternes mester 2012.

Mesternes mester foregår i år ved den naturskjønne Balatonsjøen i Ungarn. Utenfor den lille byen Héviz skal utøverne bo sammen, konkurrere mot hverandre og bli kjent med hverandre både som idrettsutøvere og mennesker. Selv om de har vidt forskjellige idrettsbakgrunn, har de en ting felles: Et brennende ønske om å konkurrere igjen.


Norsk underholdningsprogram 2012
Programleder: Dag Erik Pedersen
Produsert av: Rubicon TV for NRK
Produsent: Halvard Haldorsen
Medvirkende: Trude Dybendahl, Tor-Arne Hetland, Sune Wentzel, Henrik Bjørnstad, Linda Grubben, Thomas Hansvoll, Roar Strand, Bente Nordby, Linda Cerup-Simonsen, Astrid Lødemel.
Presseansvarlig: Nathalie Sprus, 23 04 45 75/909 42 708
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900


LENKER
  • Deltakerne i Mesternes mester 2012 
  • Bilder til Mesternes mester, sesong 4