Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 12. september 2006 kl 23.05 Seks fot under

Uanmeldt inspeksjon

Lili Taylor og Frances Conroy er med på å avslutte sesong to med
Lili Taylor og Frances Conroy er med på å avslutte sesong to med "Seks fot under". Familien Fisher dukker imidlertdig opp igjen på NRK1 etter hvert (Foto: Warner Bros)
I den foreløpig siste episoden av "Seks fot under" i denne omgang får familiebedriften Fisher & Sons en uanmeldt inspeksjon på døra, men resultatet viser seg å bli svært så gunstig for den unge Federico.

Ruth innser at hun ikke lenger har noe forhold med Nikolai, og virkeligheten får henne til å si opp jobben sin i blomsterbutikken. Nå vil hun ikke jobbe for ham lenger.

Claire er ferdig med high school, men et intervju med kunstskolen hun gjerne vil inn på, går ikke helt slik hun hadde håpet.

Usikker fremtid
Brenda søker hjelp for sine følelsesmessige og psykologiske problemer, og dette gjør fremtiden hennes med Nate enda mer usikker. Nates egen fremtid er også usikker. Når han bestemmer seg for å gjennomføre en operasjon, finner Ruth, Claire og David fram til en nærhet i familien de ikke visste at de hadde.

Programmet er sendt tidligere.

Amerikansk dramaserie
Originaltittel: Six Feet Under (Sesong 2), kveldens episode: "The Last Time"
Regi: Alan Ball
I rollene: Peter Krause, Michael C. Hall, Frances Conroy, Lauren Ambrose, Freddy Rodriguez, Mathew St. Patrick, Rachel Griffiths.
Pressekontakt: Hilde Ljøen, 23 04 72 36
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no