Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 23. oktober 2013 kl 21.35 Lilyhammer

Uventet besøk på Lillehammer -Premiere!


Nattklubbeier Frank Tagliano er tilbake - fortsatt under vitnebeskyttelse, og nå også som tvillingpappa. Livet virker ganske rolig helt til en gjeng med hooligans dukker opp i Lillehammer.

Frank sjonglerer rollene som kriminell nattklubbeier og småbarnsfar til to. Nattklubben, Flamingo, går så det suser. Frank og Sigrid deler nå foreldreretten til tvillingene, selv om Frank ikke er helt innforstått med konseptet 'pappaperm'.

Torgeir er på jakt etter ny bil og prøvekjører en Ferrari, som tilfeldigvis tilhører en britisk hooligan. Mens Torgeir, Roar og Roy prøver å sette fartsrekord, kjører de på en elg, og bilen får hard medfart. Dette skal vise seg å få store konsekvenser som verken forsikringsselskapet eller politiet kan hjelpe dem med.

Samtidig tar Frank og gjengen også over det lokale asylmottaket for å tjene litt ekstra, med god hjelp av Jan som fortsatt jobber med integrering i kommunen.

Om serien
I likhet med sesong 1 av suksesserien «Lilyhammer», er sesong 2 skrevet av ekteparet Eiliv Skodvin og Anne Bjørnstad i samarbeid med hovedrolleinnehaveren Steven Van Zandt.

I sesong 1, som ble sendt i 2012, så vi at Frank Tagliano (Steven Van Zandt), et tidligere medlem av New York-mafiaen, ble forflyttet til Lillehammer gjennom FBIs vitnebeskyttelsesprogram. Overgangen fra å være et fryktet og respektert mafiamedlem i New York til å bli innvandrer i Norge var ikke enkel, og Frank brukte sine gamle metoder med utpressing og bestikkelser for å komme seg opp i det norske bygdesamfunnet. Frank ble til slutt nattklubbeier.

Når vi går inn i sesong 2, går nattklubben Flamingo så det suser. Dessuten er Frank blitt pappa til et tvillingpar.

Livet virker rolig, inntil en gjeng med hooligans dukker opp.Med: Steven Van Zandt, Trond Fausa Aurvåg, Steinar Sagen, Tommy Karlsen, Robert Skjærstad, Fritjov Såheim, Henriette Steenstrup, Paul Kaye, Alan Ford, Amy Beth Hayes, Tony Pitts, Jan Erik Madsen, Marian Saastad Ottesen, Jakob Oftebro, m.fl.

Produsert av Rubicon for NRK 2013
Prosjektsjef NRK: Tone C. Rønning
Manus: Steven van Zandt, Anne Bjørnstad, Eilif Skodvin
Regi: Simen Alsvik, Ole Endresen, Geir Henning Hopland
Presseansvarlig: Sarah Jordanson Fauske , Tlf: 41506747
TV-seere bes henvende seg til Publikumsservice