Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 16. september 2000 kl 18.25 Eva og Adam

Eva og Adam (ttv)

NRK1 lørdag 16. september kl 18.25
Eva og Adam (4:8)

En gutt som har alt

Eva og Adam får en ny gutt i klassen. Han heter Jeremy og er en slik type som alle umiddelbart faller for. Adam tror selvfølgelig at Eva liker Jeremy bedre enn hun liker han, og dermed begynner tankene å kverne rundt i Adams hode.

Samtidig prøver Eva og Adam å gjennomføre planen om å lage et par av Annika og Alexander. Det er ingen enkel sak.

Alexander på sin side arrangerer en romantisk middag for fire, men kvelden utvikler seg på en helt annen måte enn forventet.

Prisbelønt serie
Den svenske dramaproduksjonen \"Eva og Adam\" handler om hvordan det er å være ung i dag, og humor og følelser er fremtredende virkemidler. Og det unge publikum kjenner seg tydeligvis igjen, for serien har skåret høyt på seerbarometeret. Gjennomsnittlig 230.000 fulgte \"Eva og Adam\" hver uke på NRK i vår, tall som er svært bra for barne- og ungdomsprogram. I vårt naboland var \"Eva og Adam\" det mest sette programmet blant barn og ungdom på svensk tv i 1998. Produksjonen vant både dramaprisen og barnejuryens spesialpris ved den første nordiske barne- og ungdomsfestivalen i Danmark.

NRK1 lørdag kl 18.25

En dramaproduksjon fra SVT
I rollene: Carl-Robert Holmer Kårell, Ellen Fjastad, Ulrika Bergmann, Pablo Martinez, Erik Johansson, Anki Larsson, Douglas Johansson, Alvin Nyström, Jim Ramel Kjellgren og Wallis Grahn.
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18 (sabine.hammari@nrk.no).