Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 2. august 1999 kl 19.30 Mellom bakkar og berg med Skoglund

Mellom bakkar og berg med Skoglund (ttv)

NRK1 mandag 2. august kl 19.30
Mellom bakkar og berg med Skoglund (2:6)

Fra vidda til havgapet

Fra vidda drar Skoglund helt ut til ytre Senja og til møte med Alfred Pedersen, fiskekjøper og handelsmann, og ikke minst: En ekte nordlending i både ord og gjerning. Han er en slags urnordlending, er det sagt om Alfred Pedersen.
Han er fiskekjøper og handelsmann på ytre Senja, og han er frisk i språket og kjapp i replikken, romslig og gjestfri, - nordlending både i ord og gjerning.

Urnordlendingen
- Han er en slags urnordlending, er det sagt om Alfred. Seerne får møte ham både på Grunnfarnes og være med ut til hans private paradis Holmenvær. Skoglund og Pedersen både plukker og spiser måsegg, og snakker om alvor og skjemt.

Om serien
I sommer sender NRK1 en ny serie sommerportretter med Tore Skoglund som guide og programleder. I fjor tok Skoglund seerne med til Lofoten. Med årets serie har Skoglund utvidet det geografiske området litt, og tar seerne med fra Kautokeino i nord til Tenerife, London og Røros i sør.
Totalt blir det seks programmer der Tore Skoglund møter interessante personer som har levd et liv og har en historie å fortelle.

NRK1 mandag kl 19.30

Egenprodusert portrettserie fra NRK Troms
Programleder: Tore Skoglund
Produsent: Stein Åge Isaksen
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53