Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 24. januar 2001 kl 19.30 Forbrukerinspektørene

Forbrukerinspektørene

NRK1 onsdag 24. januar kl 19.30
Forbrukerinspektørene

Borttauing av biler

Snorre Tønset har sett på hvordan private inntauingsselskaper får regjere fritt. De tauer bort bilen din, mens du står hjelpeløs tilbake. Spørsmålet er om de har rett til å gjøre det. Og hva har du å stille opp med hvis bilen din blir tauet fra privat plass?

Jorunn Voll har oppdaget at du nå må forhåndsbetale din egen grav hvis du ønsker å ligge ved siden av ektefellen. Det kommer som et sjokk for mange å få regningen for graven mens man fremdeles er i live.

Ole Hedemann har prøvd et nytt CD-rom som skal gjøre det lettere å finne fram på fjellet. Synes han det var verdt pengene? Elin Ruhlin Gjuvsland overtar stafettpinnen og skal prøve den nye GPRS-mobiltelefonen til neste sending.

Om Forbrukerinspektørene
- Vi ønsker å bli farligere når vi er farlige, viktigere når vi er viktige, og morsommere når vi er morsomme, sier Forbrukerinspektørenes prosjektleder Tove Austad. - Men vi ønsker først og fremst å bli nyttigere. Målet er å gi seerne inspirasjon og ny kunnskap, og samtidig sørge for at de som forsøker å lure oss, ikke slipper unna!

Bøllekurset er et fast innslag i Forbrukerinspektørene. Bøllekurset forteller deg hvordan du kan kjempe mot det som irriterer i hverdagen.

Denne sesongen skal Forbrukerinspektørene også gå service- Norge etter i sømmene. Både de som gir blaffen i service, og de som fortjener skryt, skal få vite det!

NRK1 onsdag kl 19.30

Egenprodusert faktaprogram
Programledere: Ingunn Kyrkjebø, Elin Ruhlin Gjuvsland, Snorre Tønset, Jorunn Voll, Ole Hedemann
Prosjektleder: Tove Austad, 23042995 (tove.austad@nrk.no)
Pressekontakt: Anne Bekkevold, 23048956 (anne.bekkevold@nrk.no)
http://www.nrk.no/fbi

Bilde
Elin Ruhlin Gjuvsland, Ole Hedemann, Ingunn Kyrkjebø, Jorunn Voll og Snorre Tønset utgjør Forbrukerinspektørene. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)