Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 7. november 2005 kl 20.05 Ramsay ryddar opp

Ramsays hemmelige oppskrift


Den engelske stjernekokken Ramsay avslutter sin redningstjeneste for restauranter på sammenbruddets rand.

Siste besøk i "Ramsay rydder opp" går til restauranten Moore Place i Esher, Surrey. Ramsay tror han er havnet på et venteværelse da han stiger inn i restauranten. Kanskje ikke så rart at gjestene uteblir?

Nick og Richard som driver stedet, kom fra bryggeribransjen. Men de hadde ikke forestilt seg hvor vanskelig det skulle bli å få folk til å besøke et mørkt lokale i eiketre. Eller å skaffe seg en skikkelig kokk som kan lage attraktiv mat.

Begravelsesbyrå
Det dummeste de gjorde, var å male lokalet rosa. Da uteble de siste gjestene. Folk i Surrey hater den slags. Så de tok bort malingen igjen.

Ramsay oppsummerer fort hva som er i veien: En kokk som ikke kan lage mat, en gjeng med surmulende kelnere – og et lokale som mer ser ut som venteværelset til et begravelsesbyrå enn en restaurant.

Mer om serien
Sammen med den engelske stjernekokken Gordon Ramsay blir vi med til fire forskjellige restauranter som alle er på sammenbruddets rand. I løpet av dokumentarserien viser Ramsay hva som kan gjøres for å rette opp i forholdene. Hva er Ramsays magiske oppskrift?

The Walnut Tree Inn (Wales), The Glass House (Lake District), Bonaparte (Yorkshire) og Moore Place Restaurant (Surrey) heter restaurasjonene som er i faresonen. De får alle besøk av Gordon Ramsay i serien "Ramsay rydder opp".

Britisk dokumentarserie i fire deler (2004)
Originaltittel: Ramsay’s Kitchen Nightmares
Produsert av: Optomen Television
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57