Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 13. juni 2002 kl 20.00 Kokkekamp

Kokker og komikk

Frode Aga og Geir Schau – to skøyere som har funnet hverandre (Foto: Bengt Wilson)
Frode Aga og Geir Schau – to skøyere som har funnet hverandre (Foto: Bengt Wilson)
Komikerne Pernille Sørensen og Geir Schau får æren av å avslutte denne runden med ”Kokkekamp”. Pernille er på lag med Lars Erik Underthun og Geir har alliert seg med Frode Aga. Brita Garden er som vanlig klar med stoppeklokka og startsignalet: ”Klar, ferdig, kok!”

Stand up-miljøet i Norge blomstrer for tiden, og nå har også jentene reist seg foran mikrofonene. Pernille Sørensen er en av dem, og hennes spesialitet er lange løp gjennom korridorer av fantasifulle ordkombinasjoner. Hun bør med andre ord passe seg for å snakke med mat i munnen…

Geir Schau er opprinnelig radiomann. Han har vært med både i ”Herreavdelingen” og Radioteatret. Men Norge forlangte å få se ham, og Geir var ikke vond å be. ”Herreavdelingen” ble til ”Kanonball” på tv, og som Anne-Kat. Hærlands ektemann i serien ”Bla bla bla” gjorde han et dypt og varig inntrykk. Ellers har Geir Schau dukket opp i forskjellige sammenhenger, blant annet i ”Nytt på nytt” og ”Øystein og meg”.

Om ”Kokkekamp”
Brita Garden har startet stoppeklokka for siste gang denne omgangen. Hver uke har hun invitert to gjester til studio, og disse har hatt med seg hver sin plastpose med matvarer for rundt 100 kroner. I løpet av 20 minutter har de sammen med profesjonelle kokker lagd de herligste retter av ingrediensene.

Egenprodusert underholdning
Programleder: Brita Garden
Prosjektleder: Wenche Solum
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83

Bilder
1 Frode Aga og Geir Schau – to skøyere som har funnet hverandre (Foto: Bengt Wilson)
2 Pernille Sørensen og Lars Erik Underthun har laget noe lekkert (Foto: Bengt Wilson)