Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 10. september 2010 kl 20.00 Beat for beat

Sterk sesongstart


Et engelsk boyband og en Marian og en Marianne starter Beat for beat-høsten 2010. Ivar Dyrhaug er i slaget som aldri før og gleder seg til nye runder med musikk, konkurranse og moro!

Den populære gruppa A1 utgjør det ene laget i høstens første sending av Beat for Beat. Bandet som består av engelske Mark Read og Ben Adams, og "vår egen" Christian Ingebrigtsen, har regjert hitlistene verden over siden 1999 med hiter som "Caught in the middle", coverversjon av A-has "Take on me" samt "Same old brand new you". A1 ble oppløst i 2002, men er heldigvis samlet igjen i Beat for Beat etter en suksessfull reunion i vår som startet med en strålende 2.plass i den norske Melodi Grand Prix-finalen.
Marian og Marianne

På det andre laget finner vi Marian Aas Hansen og Marianne Antonsen, som begge kan sies å være veteraner i norsk musikkliv. Marian har lang fartstid som sanger i mange ulike konstellasjoner, som med blant andre Kåre Conradi, Showgirls (Elisabeth Andreassen, Hilde Lyrån og Guri Schancke) og Göran Fristorp. Marian kan ellers sies å være en av de aller beste ABBA-tokerne i landet.
Marianne Antonsen var et av medlemmene i gruppa "Just 4 fun" som gjorde stor suksess på 90-tallet. Fra å være revygruppe i Sarpsborg tok de snart landet med storm og sikret seg en plass i den internasjonale finalen i MGP i 1991. Marianne har siden vært dommer i programmet "Lyden av lørdag", sittet som vararepresentant på Stortinget (Ap) og vært mangeårig styreleder for GRAMO. Sist sett er hun på Edderkoppen i Oslo i showet "Motown" sammen med blant andre Noora Noor, Knut Anders Sørum og Trine Rein.

Egenprodusert underholdning
Produsert av NRK Underholdning (2010)
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Stig Karlsen
Pressekontakt: Anja Nylund Hagen
Hjemmeside: www.nrk.no/beat_for_beat