Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 13. januar 2007 kl 20.50 Med hjartet på rette staden

Rob på limpinnen

Politikonstabel Rob Walker (Jonathan Kerrigan) i
Politikonstabel Rob Walker (Jonathan Kerrigan) i "Med hjartet på rette staden". (Foto: Granada International)
Rob havner på limpinnen da en fordekt skurk vil anmelde ham for politivold.

Under trafikkpatruljering på landeveien legger Rob merke til en bilist som kjører svært uregelmessig. Rob innhenter bilen, men føreren nekter å kjøre inn til siden. Da mannen til sist må gi seg og kommer ut av bilen, nekter han å blåse i ballongen. De to kommer i håndgemeng, og det ender med at bilføreren, en viss herr Rawson, blir arrestert.

På politikammeret hender det også noe merkelig. Overbetjent Miller veier for og imot, og mener at de bør la Rawson gå. Hvorfor? Jo, han truer med å anmelde Rob for politivold. Miller påpeker overfor Rob at han kan komme til å få en tjenestemessig reprimande, det er derfor best at de dropper tiltale mot Rawson.

Millers informant
Alf Ventress tar affære da han får høre om det inntrufne. I en dekkeoperasjon lar han seg bure inne i samme celle som Rawson. Han får ut av Rawson at denne tidligere har vært Millers informant. Og Rawson har nettopp gitt noen godbiter til Miller om at et større ran er under planlegging i distriktet.

På samme tid kommer det fram at Miller søker en av toppjobbene i Yorkshire-politiet…

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette
dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess.

Britisk dramaserie (2005)
Originaltittel: Heartbeat (serie 15)
Kveldens episode: "The Devil You Know"
Produsert av: Granada International
Med bl.a. William Simons (Alf Ventress), Peter Benson (Bernard "Bernie" Scripps), Sophie Ward (Helen Trent), John Duttine (George Miller), Derek Fowlds (Oscar Blaketon), David Lonsdale (David Stockwell), Tricia Penrose (Gina Ward), Jonathan Kerrigan (Rob Walker), Mark Jordon (Phil Bellamy), Gwen Taylor (Peggy Armstrong)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, mail: info@nrk.no


LENKER
  • Mer om serien