Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 6. februar 2006 kl 23.10 Store studio

Røde farger i Store studio

Minor Majority spiller live i kveld. (Foto: www.minormajority.no)
Minor Majority spiller live i kveld. (Foto: www.minormajority.no)
Regissør Hans Petter Moland og AKP-leder Jorun Gulbrandsen er gjester i Store studio i kveld. Minor Majority spiller live.

Hans Petter Moland er regissøren bak den rykende ferske "Gymnaslærer Pedersen", basert på Dag Solstads roman ved samme navn. I filmen møter vi blant andre Ane Dahl Torp i en av hovedrollene som heftig og begeistret AKP-er i Norge på 70-tallet, og hva er da mer naturlig enn å også invitere "the real thing" Jorun Gulbrandsen?

Minor Majority er aktuelle med det nye albumet "Reasons to Hang Around". Dette er det fjerde i rekken fra den kritikerroste gruppa, og i kveld spiller de live i Store studio.

Om programmet
Store studio er NRKs popkulturelle mandagstalkshow med Anne Lindmo i programlederstolen. Pop-reporter Per Sundnes fortsetter å frese rundt på jakt etter gamle og nye venner i pop-universet. Sammen gleder de seg til nok en sesong med mandagsfester i Store studio. Anne Lindmo lover å fortsette suksessformelen:

- Vi ser frem til spennende møter med gjester fra musikk, film, teater, litteratur, design og meningsproduksjon, vi skal drøfte nye tendenser og impulser og fyre opp en og annen debatt. Som alltid runder vi av kvelden med et aktuelt band som spiller levende musikk.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning (2005)
Programledere: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252