Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 19. november 2011 kl 21.30 Småbyliv

Ran og helbredelse


Svein og Amund gjennomfører innbruddet hos fru Løfsgård, men overraskes av en rumensk bande.

Randi får utvidet vikariatet etter nok en heroisk innsats på skolen. Mirakelpastoren Jonas blir stresset når hovedforstander Thorvald melder sin ankomst til neste møte. Han tar kontakt med barndomsvennen, skuespilleren Nils Bore, for å iscenesette et mirakel, men alt går ikke helt som planlagt.

Henning ordner jobb til Eva på NAV, men synes ikke han får den takken han fortjener. Dessuten koker det over av sjalusi når han ser hvor forelsket Eva er i Reidar.

Om serien
Robert Stoltenberg er tilbake med en humordramaserie der vi møter den korrupte, men joviale ordføreren Henning, den frikirkelige forstanderen Jonas, den litt rufsete lærervikaren Randi og den flamencoelskende frisøren Svein.

Henning er gift med Gerd, men han synes hun er kjedelig og traust. Han er hemmelig forelsket i den unge enken Eva, og misbruker sin stilling som ordfører for å forføre henne.

Svein er en frisør som ’legger håret’ på gamle damer. Han har spart i strukturerte sparefond i mange år, og nå nærmer det seg kjøp av leiligheten han drømmer om. Ønsket er nemlig å flytte til Spania for å nyte Sangria og danse flamenco.

Randi og samboeren Amund bor i en bobil, og er på vei til Nederland for å drive med hester. De strander i Elvesund etter et motorhavari, og Randi tar jobb som lærervikar for å kunne betale for reparasjonene. Kjæresten Amund er en litt småkriminell, tidligere travkusk som gjør lite annet enn å spille på hester.

Jonas er gift med Merete, og har barna Rakel og Rebekka. Medlemstallene i menigheten har lenge vært nedadgående, men det endrer seg når Jonas, litt ufrivillig, pådrar seg et rykte om å kunne helbrede folk. Han vekker oppmerksomheten til hovedforstanderen i Oslo, Thorvald, og blir utpekt til å bli den nye kronprinsen.


Norsk humordramaserie (8 episoder)
Produsert av: NRK underholdning
Med: Robert Stoltenberg, Lisa Stokke, Elsa Lystad, Bjørn Sundquist, Berit Boman, Kyrre Hellum, Marte Engebrigtsen m. flere.
Prosjektleder NRK: Christina Rezk Resar
Pressekontakt: Nathalie Sprus, tlf: 23044575/90 94 27 08
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice: info@nrk.no, tlf: 815 65 900