Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 19. juli 2004 kl 21.10 Sommeråpent

Espen Graff overtar i Sommeråpent

Fra mandag 19. juli overtar Espen Graff som programleder i Sommeråpent. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Fra mandag 19. juli overtar Espen Graff som programleder i Sommeråpent. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Vi er halvveis i Sommeråpent-sendingene, og mandag 19. juli overlater Anne Grosvold programlederjobben til Espen Graff. – Jeg gleder meg aller mest til å servere seerne musikalske godbiter hver eneste kveld, samt å se hva utegående reporter Olav Viksmo Slettan finner på. I tillegg blir det selvfølgelig besøk av aktuelle gjester, sier en forventningsfull Graff.

For den musikkinteresserte Graff blir det en pangstart på sommerjobben: Det er nemlig årets mestselgende norske artist, luringen Odd Nordstoga, som er ansvarlig for det musikalske innslaget mandag 19. juli. Nordstoga spiller live på Aker Brygge.

Årets sommerby
Reiseradioen er godt i gang med å kåre årets sommerby. Torsdag 12. august, i årets siste Sommeråpent, faller avgjørelsen. Før den tid blir det besøk av mange kjente mennesker, mye god musikk og mange originale reportasjer fra utegående stuntreporter Olav Viksmo Slettan.

– Den mannen har en avsindig mengde viltre ideer, og det beste/verste er at de aller fleste av dem sannsynligvis blir gjennomført. Det skal også vår utrolig profesjonelle stab ha mye av æren for. Jeg tror vi til og med skulle ha håndtert å ha selveste Sir Paul McCartney som gjest. Det er den ultimate drømmen, avslører musikkelskeren Espen Graff.

NRK1 mandag 19. juli klokken 21.10

Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/98 48 02 78

Markeds- og kommunikasjonsavdelingen
Ekstern info
Marienlyst, 13. juli 2004