Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 23. april 2005 kl 18.30 Johnny og Johanna

Forviklinger

Johanna holder hjemme alenefest som utvikler seg litt annerledes enn hun hadde tenkt. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Johanna holder hjemme alenefest som utvikler seg litt annerledes enn hun hadde tenkt. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Alt er klart for århundrets hjemme alenefest som Siri og Johanna har planlagt i ukevis. Johnny sturer over Anne/Vendela, men lover å komme på festen. Det gjør også Konrad selv om Christian og Reka også skal komme.

Johanna er veldig spent på hvordan festen kommer til å gå. Det hun ikke vet, er at Siri sendte en mail til Jack og inviterte ham.

Kjærlighetsdrama
Mette dukker opp på festen og håper å gjøre ting godt igjen med Johnny. Han tenker kun på Anne og er i skikkelig dårlig humør. Mette blir lei seg, og Johnny stikker på dør.

Reka er irritert på Christian og begynner å flørte med Konrad. Christian går overraskende til Johanna og sier at han angret på at han ikke satset på henne. Så dukker Jack opp til Johannas store glede. Like etter bryter bråket løs da Christian begynner å slåss med Konrad.

Om serien
Gjennom tolv episoder på lørdagene fremover møter vi igjen gjengen i "Johnny & Johanna". Men det er én stor endring siden sist vi møtte gjengen – 14 år gamle Michael Hansson har tatt over rollen som Johnny etter Nikolai Djupesland.

Serien begynner i kjærlighetens tegn. Johanna oppdager hva det er å være forelsket og at hun faktisk er veldig glad i stebroren sin, Johnny, etter at han blir utsatt for en fryktelig ulykke.

Egenprodusert dramaserie fra NRK Barn og ungdom
Prosjektleder: Birgitte Iuel
I rollene: Stig Henrik Hoff, Ines Prange, Maiken Kolle Riskild, Michael Hansson, Svein Roger Karlsen, Ole-Jørgen Nilsen, Gisken Armand, Annette Roth, Anette Waaler, Mikkel D. Nygaard, Alexander Langset, Jonathan Harket, Aksel Torvik Knutsen, Marie W. Kristiansen, Victoria Ose, Alemka Pinjo, Mikkel Bratt Silset og Trond Brænne.
Pressekontakt: Sidsel Linden, tlf 23 04 86 96/995 39 252