Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 18. september 2004 kl 19.55 Noen bedre

Kårer beste sjekketriks

Tore Strømøy ønsker velkommen til en ny runde med Noen bedre. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Tore Strømøy ønsker velkommen til en ny runde med Noen bedre. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Tore Strømøy og hans assistent Philip Staven Mittet har i kveld invitert tre gutter som viser sine spektakulære sjekketriks. Hvem er best?

De tre kan kunster som garantert vil skape mye latter hos seerne. Vi kan røpe såpass at det dreier seg om kroppslige kunster...

Sjekketriksene bedømmes av en "fagjury" som er på plass i studio. Hvem går seirende ut av konkurransen?

Mer imitasjon
I kveldens program får vi andre runde av imitatorkonkurransen. Denne gangen er det Johan Lyche Øiestad fra Sunndalsøra, Liv Marte Viksund fra Strausshamn og Geir Aurstad fra Brevik som skal kjempe om plass i semifinalen.

Varme møter
Vi får et varmt møte med Mona Burås fra Vannse i Farsund som bruker mye av livet sitt på å hjelpe og støtte yrkessjåfører som har vært ute for ulykker. Mona har selv opplevd trafikkdøden på nært hold, da far til hennes to barn omkom i en trailerulykke for fire år siden. Nå hjelper hun sjåfører og pårørende på sin egen spesielle måte.

Vi blir også kjent med den svenske racerbilstjernen Kenny Bräck som på mirakuløst vis kom fra en kollisjon på racerbanen med livet i behold. For alle dem som så tv-bildene fra crashet i fjor, er det nesten utrolig at noen kunne komme fra ulykken med livet i behold. For første gang etter ulykken forteller Kenny hva som skjedde.

Seks musikalske søsken
Musikken denne gangen besørges av en søskenflokk på seks fra gården Fosenmomo på Fosen i Sør Trøndelag. Guttene, som også er aktive i Brekstad mannskor, har startet sitt eget orkester og spiller etter eget utsagn "klæmmi musikk".

Om Noen bedre
Noen bedre er Tore Strømøys nye underholdningsserie lørdagskveldene på NRK1. Programlederen har selv utarbeidet idé og konsept, og han satser på å gi det norske folk en festkveld.

Serien byr først og fremst på humor, men den gode historien er også sentral. Det skal handle om dyr, tilfeldighetenes spill, imitasjon, rare kunster, musikalske innslag og et møte med hverdagshelter.

Tore har fått med seg sin egen assistent i programserien. Sju år gamle Philip Staven Mittet fra Trondheim skal hjelpe programlederen med å la andre slippe til med sine historier, talenter og sprell.


Egenprodusert underholdningsprogram fra NRK Underholdning og Program Riks Tyholt
Programleder: Tore Strømøy
Prosjektleder: Henning Skjæret
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10