Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 23. april 2000 kl 19.45 Den sjette dagen

Den sjette dagen (t)

NRK1 søndag 23.april kl 19.45
Den sjette dagen (14:24)

Skovås på rømmen

Etter at Leo ble funnet levende begravd i skogen, trodde legene på sykehuset at han var blitt påført varige hjerneskader. Nå viser det seg heldigvis at skadene ikke er så fatale. Legene forteller Victor at broren nok vil bli frisk, men at han må holde seg i ro på sykehuset en stund.
Leo mener åpenbart noe annet, for han stikker av!

En annen har også stukket av, og denne gangen dreier det seg om Skovås. Politiet er på jakt etter ham, men han er søkk borte. Britt-Marie får sjokk da hun får høre om etterlysningen.

Det er fremdeles ugreit mellom Beata og Stig. Han prøver å få en dialog med henne, men hun er avvisende. Samtidig får Sonja vite av Mauritz at Beata venter deres barn. Det store spørsmålet er nå om hun vil foreta abort eller sette barnet til verden.

Charlotte har bestemt seg for å fortsette der Felicia slapp med hensyn til hesteavl. Hun får sterk støtte av sin farfar Theodor. Han synes stadig friskere av Farhads medisiner. Dette gjør Mauritz alt annet enn glad.

Ved en middag hjemme forteller Mauritz at Beata skal ha deres barn. Da blir det ganske stille rundt bordet. Charlotte gir klart uttrykk for hva hun mener, nemlig at det nye barnet aldri vil kunne erstatte savnet av Felicia.

NRK1 søndag kl 19.45
Blir også sendt 27. april

Svensk thriller-føljetong i 24 deler
I rollene bl.a. Helena af Sandberg, Göran Ragnerstam, Måns Westfeldt, Dag Malmberg og Charlotta Jonsson
Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53