Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 2. desember 2012 kl 20.45 Hjem

Skuffelser


Trine kjøper en sportsbil, en rød Corvette. At hun er dømt for fyllekjøring og ikke har lappen, bryr henne ikke. Hun fryder seg over å svi gummi, men så politiet dukker opp.

I et møte med sponsoren Nordic Bank får Trine en trist beskjed: Sponsoren mener Trines navn ikke er verdt noe lenger. Med pappfiguren av seg selv under armen, tramper en såret Trine ut av banklokalene. Moren vil at hun skal starte sin egen kleskolleksjon, men Trine ikke er interessert.

Oda besøker familien sin på hjemgården. Svigerinnen spør om de kan bruke Odas rom som barnerom. Med klump i halsen pakker Oda ned sakene sine. Den gamle plogen tar Oda med seg. Med corvetten som drahjelp får Trine og Oda fraktet den til Leif Åges hus.

Endres bror og svigerinne skal komme fra USA for å feire Christians konfirmasjon, og de er henrykte over å ha fått en skistjerne inn i familien. Annika føler seg presset til å invitere den kjente halvsøsteren, og dermed også Oda. Så tråkker Endre i salaten.

Om serien
"Hjem" handler om Annika, Trine og Oda som får livene snudd på hodet når den lokale countrykongen avslører at han er far til alle tre.

Avsløringen får store konsekvenser. Skidronninga Trine faller i VM og blir hardt skadet, Oda får beskjed om at hun ikke får overta gården hun har vokst opp på, og Annikas drøm om den perfekte familie slår sprekker. Den ene løgnen avslører den andre, og snart innser både Annika, Oda og Trine at de ikke er den de trodde de var.

Vi følger Annika, Oda og Trine gjennom et strabasiøst og begivenhetsrikt år, fylt av utfordringer skapt av generasjonen før dem.

"Hjem" er en varm dramaserie om lengsel, fest, hest, familie og kjærlighet. Og gitaren til Johnny Cash. En historie om hvordan vårt opphav former oss, og om hvordan de tre søstrene må finne et hjem i hverandre og ikke minst i seg selv.

Generelle bilder

Norsk dramaserie.
Produsert av NRK Drama.
16 episoder x 45 minutter. 2 sesonger a 8 episoder. 2. sesong sendes i 2013.
I hovedrollene: Jannike Kruse, Kaia Varjord og Heidi Ruud Ellingsen.
Ellers medvirker: Gisken Armand, Tom A. Haug, Håvard Bakke, Ulrikke Døvigen, Thor Michael Aamodt, Janne Kokkin, Skage Steinsson Lem, Tiril Jessen Bakke m.fl.
Manus: Birgitte Bratseth, Terje Solli, Maja Lunde og Margrete Kåset.
Produsent: Pål O. Nissen
Regi: Ove Raymond Gyldenås, Arild Andresen, Atle Knudsen, Stine Buer og Simen Alsvik.
Presseansvarlig: Nan Kristin Myhre, tlf 97430811
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900.LENKER
  • Generelle bilder 


  • MER INFO:
  • Generelle bilder