Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 30. januar 2003 kl 19.30 Ungkarsreiret

Utroskap

Mike (Eddie Kaye Thomas). (Foto: Warner Bros.)
Mike (Eddie Kaye Thomas). (Foto: Warner Bros.)
En kveld er Mike på byen med Euan og Chau, og det mangler ikke på oppmerksomhet fra det motsatte kjønn. Men Mike avviser den ene etter den andre av jentene. Han vil ikke være utro mot kjæresten Liz. Hun derimot har en helt annen innstilling.

Samme kveld ender nemlig Liz opp med en gammel flamme, og hun blir observert mens hun kysser ham.

Idet Mike får høre om Liz’ utskeielser, dukker tanken på hevn opp. Mike har lært mye nytt om kvinner i det siste, og denne kunnskapen skal han nå utnytte.

Om serien
”Ungkarsreiret” følger livet til Euan, Mike, Liz kjæresten til Mike, og kompisen Chau, som jobber på en vietnamesisk restaurant rett over gata. Euan en glatt og sjarmerende brite med meget gode talegaver – spesielt når det gjelder det annet kjønn. Han møtte sin amerikanske kompis, Mike, mens de begge studerte i England. Nå er de to glade ungkarene havnet i New York og skal ta fatt på voksenlivet. Skjønt, Mike har kjæreste – noe Euan syns er helt bortkastet tid når det finnes så mange vakre damer der ute.

Serien er laget av produsentene Paul og Chris Weitz som også står bak storfilmene ”American Pie”, ”Nutty Professor II: The Klumps” og ”Antz”. Britiske Sean Maguire er kjent fra ”Eastenders”, og både Eddie Kaye og John Cho spilte i ungdomskomedien ”American Pie”.

Amerikansk komiserie
Originaltittel: Off Centre
Produksjon: Warner Bros. og Dream Works Productions
Regi: Mark Cendrowski, Gerry Cohen.
I noen av rollene: Eddie Kaye Thomas (Mike Platt), Sean Maguire (Euan Pierce), Lauren Stamile (Lis Lombardi), John Cho (Chau Presley), Jason Winston George (Status Quo)
Pressekontakt: Hilde Ljøen, 23 04 72 36