Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 fredag 6. juni 2003 kl 23.45 Store Studio nachspiel

Frekke fyrer i Store studio

Den kontroversielle dokumentarskaperen Pål Hollender prøver å forklare Anne Lindmo hvorfor han er avhengig av ekstreme virkemidler. (Foto: Line Bersvendsen)
Den kontroversielle dokumentarskaperen Pål Hollender prøver å forklare Anne Lindmo hvorfor han er avhengig av ekstreme virkemidler. (Foto: Line Bersvendsen)
I kveld får Anne og Per besøk av den kontroversielle dokumentarskaperen Pål Hollender og skandaleomsuste St. Thomas.

Pål Hollender er en av Sveriges mest kontroversielle dokumentarskapere, blant annet fordi han har hatt sex med intervjuobjektene sine foran kamera. I kveld forteller Hollender om hvorfor han tror på ekstreme virkemidler, og hvordan skandaler og medieoppstuss er en del av hans totalprosjekt.

St. Thomas hadde musikalsk suksess med sitt forrige album, men mistrivdes så kraftig i rampelyset at det endte i en personlig krise. Årets album, "Hey Harmony" , kan beskrives som bånn ærlig og naiv cowboyrock. St. Thomas har nå en helt ny holdning til både karrieren og tilværelsen. I Store studio spiller han live.

Om programmet
I "Store studio nachspiel" blir det dybdeintervjuer og ekstranummer med de beste gjestene fra forrige sesongs programserie. Programleder Anne Lindmo og popreporter Per Sundnes samler favorittgjester og yndlingsartister rundt studiobordet til muntert sludder og intens samtale.

Blant høydepunktene utover sommeren er møtene med Kim Bodnia, Jan Kjærstad, Bertine Zetlitz, The Cardigans, Kjetil Rolness, Aksel Hennie og Vibeke Saugestad.

NRK Kultur
Egenprodusert talkshow
Programleder: Anne Lindmo
I panelet: Per Sundnes
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18 / 98 48 02 78


LENKER
  • Hjemmeside