Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 18. februar 2011 kl 20.05 Lyngbø og Hærlands Big Bang

Reddharer!


Frykt kan ta så mange former – angst, grøss, skremming, trusler og kaldsvette. Hva er Anne-Kat. Hærland og Dagfinn Lyngbø mest redde for?

Hva er egentlig skumlest? Er det edderkopper, atombomber eller bare det å tape ansikt? Hvorfor er det så morsomt å se folk bli skremt? Det handler om frykt i kveldens Lyngbø og Hærlands Big Bang.

For aller siste gang denne sesongen må ekspertpanelet hente frem svar fra sine fagfelt og gjøre alt de kan for at programlederne og tv-seerne kan gå inn i helgen med litt ny visdom. Anne-Kat. får i kveld nærkontakt med levningene etter 40 000 døde mennesker, og Dagfinn har reist til Tromsø for å skremme folk!

Om serien
Det er klart for syv nye programmer med Lyngbø og Hærlands Big Bang. Temaene i vår er "Makt", "Frykt", "Vinnere og tapere", "Ekstase", "Forfengelighet", "Moral og Etikk" og "Familie og Venner." Programlederne har også fått med seg ekspertpanelet fra forrige sesong: lege Stig W. Johannessen, sosialantropolog Tian Sørhaug, biolog Dag Hessen, fysiker Andreas Wahl og historiker Marlen Ferrer.

Norsk underholdning 2011
Produsert av: Rubicon TV
Prosjektleder: Christina Rezk Resar
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 909 55 364 / 23 04 98 41
Tv-seere bes kontakte NRKs Publikumsservice, tlf 815 65 900