Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 4. juli 2006 kl 23.10 Evig ung

Carl i vånde

Vått utdrikkingslag for Carl (Chris Coghill, t.v.) og Andy (Kieran O'Brien) i den britiske serien
Vått utdrikkingslag for Carl (Chris Coghill, t.v.) og Andy (Kieran O'Brien) i den britiske serien "Evig ung". (Foto: BBC)
"Dette begynner virkelig å ligne historien om mitt liv. Jeg har forelsket meg i den eneste jenta som er utenfor rekkevidde," sukker Carl. Katie og faren hennes, Jon, nærmer seg hverandre igjen – i en fortrolig og opplysende samtale.

Tina, moren til Katie, og Jon var i slutten av tenårene da de ble foreldre. Nå, med kniven på strupen fra Katie, får Jon seg endelig til å fortelle sannheten om hvordan han opplevde de dramatiske dagene da hun ble født.

Utdrikkingslag for Andy
Andy og Emma har bestemt seg for å reise til Las Vegas og gifte seg. Men Carls dårlige samvittighet overfor den blivende bruden – han har gått hen og forelsket seg i henne – gir seg merkelige utslag på utdrikkingslaget sammen med Jon og Andy.

Jons dilemma
Jon var til stede på kvinneklinikken da datteren kom til verden, men da han hørte at Tina kom til å adoptere bort babyen, stakk han av. Og det er nettopp hva han må gjøre nå også. For da Tina får høre at han har røpet deres "hemmelighet" til datteren, beordrer hun Jon ut av huset.

Om serien
BBC-serien "Evig ung" er lagt til Manchester der de tre kameratene Andy, Carl og Jon oppdager at de ikke lenger er 20, men snart 30 år. Carl og Jon deler leilighet, mens Andy har samboer.

Trekløveret føler at tiden har løpt fra dem, og livets alvor treffer dem som en knyttneve i magen. Vennskapet mellom dem blir satt på mange harde prøver.

- "Evig ung" handler om slutten på en æra, om tre venner som livet tvinger til å bli voksne, oppsummerer Matt Greenhalgh som har skrevet serien. Han er selv nettopp passert 30, er nybakt far og kjenner godt til hva det vil si å engste seg for hva morgendagen vil bringe.

Serien har en fargerik scenografi, troverdige rollefigurer og et evig aktuelt tema.

Programmet er sendt tidligere.

Britisk underholdningsserie i ti deler (2003)
Originaltittel: Burn it (sesong 1)
Produsert av: A RED Production for BBC
Med: Chris Coghill, Lisa Faulkner, Kieran O'Brian, William Ash, Marsha Thomason, Anthony Cotton, Emma Lowndes, Jason Done og Melanie Brown
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
LENKER
  • Les mer 
  • Les mer