Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 2. november 2013 kl 20.25 Stjernekamp

Double trouble i Stjernekamp


Tre artister skal bli til to finalister!

De tre siste artistene kjemper nå om en plass i den store Stjernekamp-finalen, og det skal de gjøre med å vise seg fram i sjangeren singer-/songwriter, samt å fremføre et vaskeekte musikalnummer.

De gjenværende Stjernekamp-artistene vil bli satt ordentlig på prøve denne uken og må bevise at de virkelig fortjener en plass i finalen.

Om Stjernekamp
"Stjernekamp" er en norsk direktesendt underholdningsserie der etablerte artister møtes for å konkurrere i ulike musikksjangere. Hvordan går det når operasangerinnen skal gjøre hiphop? Når visesangeren skal skal prøve seg i rock? Hver uke blir en kamp om æren og tittelen som Norges ultimate entertainer.

Det er imidlertid ikke bare vokalprestasjonene som skal testes. Her er det helheten som teller, og for å skape fantastiske sceneshow og magiske seeropplevelser, samarbeider Stjernekamp med noen av landets ledende sangpedagoger, koreografer, dansere og kulturinstitusjoner.

Musikkjournalist Mona B. Riise og rap-artisten Øyvind «Vinni» Sauvik utgjør konkurransens ekspertpanel, sammen med en rullerende sjangerekspert hver uke.

Men det er publikum som sitter med makten i "Stjernekamp". Fra om med andre episode sendes én av artistene hjem hver uke, basert på seernes SMS-stemmer under programmet.

Programleder for direktesendingen er Kåre Magnus Bergh.

For flere bilder fra Stjernekamp, trykk her eller kontakt presse@nrk.no.

Norsk direktesendt underholdningsprogram produsert av Monster for NRK (2013)
Utviklet av Vibeke Sørlie og Monster
Prosjektleder NRK: Pia Basberg
Presseansvarlig NRK: Jade Josefine Nordahl / 92403873
TV-seerne kan kontakte: NRKs publikumsservice / 23 04 70 00


LENKER
  • trykk her