Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 1. juni 2004 kl 20.35 Våre små hemmeligheter

Skjebnens glade spill

Kelly (Deborah Mailman) beklager seg til Evan (Samuel Johnson). Hun liker ikke den nye
Kelly (Deborah Mailman) beklager seg til Evan (Samuel Johnson). Hun liker ikke den nye "leieboeren" Evan har tatt inn. (Foto: Southern Star)
Evan treffer ryggsekkturisten Ken som han møtte på sin reise i New York. Ken er blakk, og aksepterer med glede Evans invitasjon om å sove på sofaen noen dager. Kelly derimot er ikke begeistret over denne fremmede fyren som spiser all maten og ringer til USA.

Ken gir Kelly dårlige vibrasjoner, men hun strever med å finne ut hvorfor. Det går imidlertid opp for henne en kveld hun er alene med Ken i leiligheten…

Tidy er fortvilet over at Fergus nok en gang blir innlagt på sykehuset. Nyrene hans svikter, og han må kobles til en dialysemaskin. Men Fergus vil ikke. Han er lei av å kjempe mot sykdommen.

Miranda har vunnet et Grønt kort til USA i et landsomfattende lotteri. Hun skal til USA og håper å gjøre lykke som skuespiller.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex har delt leilighet til nå, men etter at Alex møtte Rex, flytter Evan ut av leiligheten. For tiden er det Evan og Kelly som deler en leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men lykkes ikke særlig godt. Alex gjør det ganske godt som lege.

Richie og Miranda var kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet" som homofil, er det slutt mellom dem. Richie prøver seg som såpestjerne på tv, og lever ellers et noe turbulent kjærlighetsliv.

Gabrielle var tidligere kjæreste med Jason, som sviktet henne for en annen kvinne, Caitlin, som han fikk barn med. Dette forholdet gikk også i stykker, og Gabrielle søker fortsatt etter den store kjærligheten.

Australsk dramaserie, serie 3
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Episodetittel: "The Day No Trumpets Sounded" av Judi McCrossin
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Sibylla Budd (Gabrielle)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83




LENKER
  • Nettside