Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 5. oktober 2010 kl 22.30 Ta en Tattoo

Norges mest tatoverte mann


I kveldens episode tar programleder Morten Skovdahl for seg de vanligste grunnene til at folk lar seg merke for livet. Han drar blant annet på besøk til Steinar Linge, mannen som innehar tittelen "Norges mest tatoverte mann".

Vi får også bli med når Svein Østvik, også kjent som Charter-Svein, tar sin første tatovering i en alder av 48 år. I tillegg avlegger Morten et besøk hos "Morgenklubben" i Radio Norge, for å se nærmere på tatoveringene til programlederne Geir Schau og Henriette Lien.

Alex Rosén
Ukas tatovør er tatoveringsveteranen Birdie, mannen bak Steinars tatoverte kropp. I kveld er det hans tur til å tegne sitt forslag til Mortens nye tatovering, som han konkurrerer med seks andre tatovører om å få lage.

Og vi får møte jurymedlemmet som representerer galskapen i Morten - nemlig Alex Rosén. Alex har selv en rekke tatoveringer og forteller villig vekk om historiene bak dem.

Om serien
NRK og Limelight Film & TV har laget Norges første tv-serie om tatoveringer! Gjennom seks episoder følger vi programleder Morten Skovdahl i hans jakt på den ultimate tatovering.

Med seg på veien har han sin mentor Super’n (også kjent som en del av Berserk-mannskapet), 7 tatovører som tegner hvert sitt forslag til den nye tatoveringen, og en egen jury som skal hjelpe Morten å ta det avgjørende valget. Juryen består av Gerd Liv Valla, Alex Rosén, Jenny Skavlan, Mortens døtre Charlotte (10) og Ida (7) og tatoveringsdommer Carl Bergsvik.

Programserien inneholder også tatoveringshistorie, messer, tabber, inspirasjon, kjendiser, eksperter, tips og triks. Alt pakket inn i selvironi, humor og galskap.

Følg også serien på Facebook: http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=141848636399&ref=ts

Underholdningsserie i 6 deler
Produsert av: Limelight Film og TV A/S for NRK (2009)
Programleder: Morten Skovdahl
Pressekontakt: Silje Marie Lien, tlf 23 04 41 01/975 252 87
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 info@nrk.no