Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 24. februar 2006 kl 22.15 Detektimen: Politiagentene

Amors agenter

Angie (Kate Kendall) og Harris (Gary Sweet) i
Angie (Kate Kendall) og Harris (Gary Sweet) i "Politiagentene". (Foto: Beyond)
Det er Fashion Week og spanergruppen i Melbourne-politiet forsøker å begrense adgangen til dop under arrangementet. Da løper Chris på en gammel flamme, kles-designeren Jeremy.

Som ledd i en dekkoperasjon jobber politiagent Chris som serveringsdame på en nattklubb under Fashion Week. Søt musikk oppstår da hun møter igjen Jeremy som var kjæreste med for lenge siden.

Jobb og kjærlighet
Motefotografen Barry Wilson er en av dem Chris spaner på i nattklubben. En dag blir Wilson funnet drept, for enden av brannstigen til nattklubben.

Chris mistenker eierne av klubben for å stå bak, og hun involverer sin gamle flamme i etterforskningen.

Ekteskapet i vektskåla
Samtidig henger Harris og Angies ekteskap i en tynn tråd. Chris oppdager at Angie ikke er seg selv og foreslår at hun oppsøker lege. Det viser seg at Angie er gravid.

Angie er redd for at barnet skal arve de bi-polare forstyrrelsene Harris lider av og oppsøker en spesialist for å få klart svar.

Harris er på sin side henrykt over nyheten.

Om serien
Den australske serien "Politiagentene" (Stingers) er et annerledes og spennende politidrama som ligger tett opp til virkeligheten. Dette er den mest populære politiserien i Australia, og den er også blitt godt mottatt av kritikere og tv-publikum her hjemme.

Vi følger en gruppe politiagenter som lever et hemmelig liv under stadig skiftende identiteter. Ved hjelp av løgner og dobbelspill infiltrerer politiagentene de kriminelle miljøene og løser saker der andre politienheter står maktesløse. De skjuler sin virkelige identitet, ikke bare for forbryterne, men også for kollegene som vet svært lite om hva de jobber med.

Sterke menn og kvinner utgjør Melbourne-politiets hemmelige spanergruppe: Peter Church (Peter Phelps) er en ensom ulv, dypt plantet i det kriminelle miljøet. Angie Piper (Kate Kendall) er en meget samvittighetsfull og fysisk topptrent politikvinne.

Ved starten på seriens 7. sesong er det bare Church og Angie igjen av den opprinnelige gruppen. Deres nye sjef er Luke Harris, og nye politiagenter er Christina (Chris) Dichiera og Leo Flynn.

Australsk kriminalserie (2003)
Originaltittel: Stingers (serie 7), kveldens episode: " Fashion victim"
Produsert av : Beyond Simson Le Mesurier
I noen av rollene: Peter Phelps, Kate Kendall, Gary Sweet, Jacinta Stapleton og Daniel Frederiksen
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
LENKER
  • Les mer: 
  • Les mer: