Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 lørdag 25. mai 2002 kl 21.00 Eurosong 2002 interaktiv

Interaktiv Grand Prix-sending

Stein Johan Grieg Halvorsen og Erlend Klarholm Nilsen leder sendingen. (NRK-foto)
Stein Johan Grieg Halvorsen og Erlend Klarholm Nilsen leder sendingen. (NRK-foto)
Når ”Eursong 2002” går på lufta på NRK1, lager NRK2 sin egen vri. Med ”Alternativ Eurosong” kan du følge sendingen interaktivt og blant annet sjekke hvor mye du egentlig vet om den kjente sangfestivalen, stemme på din favorittlåt – eller du kan si din hjertens mening om programmet.

Det er Stein Johan Grieg Halvorsen og Erlend Klarholm Nilsen som er programledere for den litt spesielle Grand Prix-sendingen. De to er tidligere kjente fjes på NRK fra humorserien ”Slå på ring”.

- Dette blir ikke bare tøys og tull altså, sier Erlend og presiserer at alle sangene vil bli vist i sin helhet også på NRK2.

- Vi skal derimot ha vår egen avstemning, der det norske folk kan være med å lage en ”ti på topp”-liste over de beste låtene, forteller han.

Delt bilde
NRK2 splitter tv-skjermen i 3 deler, hvorav sendingen fra Eurosong er den største. Resten av tv-bildet vil veksle mellom konkurranser, avstemning og chat med seerne. Stein Jo og Erlend dukker opp samtidig som programlederne i Tallinn er på skjermen.

Dette er altså et alternativ til de som vil følge med på Eurosong, men gjerne delta aktivt.

Egenprodusert og interaktivt underholdningsprogram
Programledere: Stein Johan Grieg Halvorsen og Erlend Klarholm Nilsen
Prosjektleder: Ivar Ragne Jenssen
Pressekontakt: Elisabeth Burø, tlf: 23049841, mob: 93046697

Bilde
Stein Johan Grieg Halvorsen og Erlend Klarholm Nilsen er kjent duo fra humorserien ”Slå på ring”. Nå leder de en alternativ ”Eurosong 2002” sending på NRK2, der du kan delta interaktivt i showet (NRK-foto)