Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 2. mars 1999 kl 19.35 Menns hemmelige liv

Menns hemmelige liv (t)

NRK2 tirsdag 2. mars kl 19.35
Menns hemmelige liv (7:13)

Bruce Springsteen tok dama
Andy (Mitch Rouse) opplevde det forsmedelige å bli utkonkurrert av Bruce Springsteen. Under en konsert ble Andys kjæreste hentet opp på scenen for å danse med \"The Boss\". Etter det var det bare Bruce for henne. Men nå har Andys ungdomskjæreste dukket opp igjen.
Andy har fått en ny sjanse. Men han er livredd for ikke å strekke til. Og denne gangen er det ikke Bruce Springsteen som er den farligste rivalen. Nå er han redd for at bestevennen Michael (Peter Gallagher) skal stikke av med dama. For han kan jo ikke holde henne skjult for sine nærmeste venner i det lange løp. Andy pønsker derfor ut en plan som skal gi han svaret på om han er den foretrukne.
Andy møter sine venner Michael og Phil på stamrestauranten etter en runde på golfbanen. Den store nyheten denne dagen er at Kate, restauranteieren, har fått en beiler. Phil, som kjenner mannen som en sleip advokat og en skjørtejeger av rang, er redd for at han vil droppe Kate. Han tar derfor på seg rollen som den bolde ridder som skal forsvare Kate.

Om serien
\"Menns hemmelige liv\" viser tre skilte menn på noen og tretti som alle er i ulike faser av en skilsmisse. Deres eneste adspredelse er den ukentlige golftimen.
Michael (Peter Gallagher) driver en fabrikk som satser på gjenbruk av rød murstein. Han er ærlig, direkte og hederlig. Han overkompenserer for sin families ikke helt plettfrie rykte og farens tvilsomme fortid. Han savner barna fryktelig. Og selv om halvparten av kvinnene på Manhattan gjerne skulle ha gått ut med ham, ser ingen av dem ut til å kunne måle seg med hans ekskone.
Phil (Bradley Whitford), forretningsfører for en gruppe idrettsutøvere, er prototypen på en machomann. Han elsker sine barn, men skryter ellers av at han ikke eier følelser. Det er i alle fall det han sier. Hans største hemmelighet er nemlig at han har følelser.
Andy (Mitch Rouse) produserer kunstig frukt og grønnsaker. Selv om han er svært maskulin mann med svart belte i kampsport og er villig til å gjøre alt som står omtalt i friluftsmagasiner, er han livredd for bakterier og virus.
De tre mennene bor i hver sin leilighet på Manhattan, men møtes så ofte de kan for å spille golf eller spise middag på sin favorittrestaurant. Restauranteieren Kate (Christine Dunford) tar seg av de tre vennene.
NRK2 tirsdag kl 19.35

Bilde (via Scanpix, Data-tv/Internett)
De tre skilte mennene i \"Menns hemmelige liv\" spilles av f.v. (Bradley Whitford (Phil), Mitch Rouse (Andy) og Peter Gallagher (Michael).

Amerikansk komiserie i 13 deler
Originaltittel: The Secret Lives of Men
Med Peter Gallagher, Bradley Whitford, Mitch Rouse og Christine Dunford
Pressekontakt: Anne-Marie Astad, tlf 23 04 98 41