Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 18. januar 2005 kl 21.35 Den tredje vakten

Doc – en tikkende bombe

Monte
Monte "Doc" Parker (Michael Beach) i "Den tredje vakten". (Foto: Warner Bros.)
En tikkende bombe er i ferd med å gå av i New York Citys 55. politidistrikt. Doc har vist tegn på at han er sliten, og i denne episoden går det over styr for ham.

Doc på ambulanseteamet er til vanlig en tøffing og tåler det meste. Men i forrige episode spyttet han i bakken og bannet da planene for omorganisering av Den tredje vakten ble kjent.

Antagelig er det arbeidspresset som til sist gjør seg gjeldende. Hva er det som får Doc til å sikte mot sine arbeidskamerater med et skarpladd våpen? Da han skader en brannmann, må politiets skarpskyttere gå til aksjon.

Kidnappet
Etter lang tids rekonvalesens er politikvinnen Yokas tilbake på jobb. Bosco, hennes tidligere partner på jobben, får hendene fulle da skurken Nardo kidnapper moren hans.

Mer om serien
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet. Kim har vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

Politimannen Maurice "Bosco" Boscorelli patruljerer gatene. Hans måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Amerikansk action/dramaserie (2003)
Originaltittel: Third Watch (sesong 5)
Kveldens episode: No More, Forever
Produsert av: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television
Med: Michael Beach, Coby Bell, Eddie Cibrian, Nia Long, Molly Price, Kim Raver, Anthony Ryuivivar, Skipp Sudduth, Tia Texada, Jason Wiles, Bonnie Dennison og Chris Bauer
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
LENKER
  • Les mer 
  • Diverse