Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 4. november 2005 kl 19.55 Beat for beat

Sang og moro

Jan Werner Danielsen, Ann Kristin Elverum, Tommy Steine og Lena Kristin Ellingsen er deltagere i Beat for beat i kveld. (Foto: Erik Dyrhaug)
Jan Werner Danielsen, Ann Kristin Elverum, Tommy Steine og Lena Kristin Ellingsen er deltagere i Beat for beat i kveld. (Foto: Erik Dyrhaug)
Jan Werner Danielsen har god stemme og Tommy Steine er morsom. Det må det bli god stemning av når de stiller på hvert sitt lag hos Ivar Dyrhaug i kveld. Ann Kristin Elverum og Lena Kristin Ellingsen er de to guttas makkere.

Danielsen og Steine er blitt godt kjent etter å ha spilt sammen i Tønsberg i hele sommer. Showet deres fikk gode kritikker og det er tydelig at de to gutta vet å utfylle hverandre. 3. november tar de "The Show" med til Edderkoppen i Oslo. Det er første gang de står på samme scene i storbyen, i et show som selvsagt vil være preget av både sang og humor. Hos Ivar Dyrhaug i kveld stiller de hver for seg, men med hver sin kvinnelige partner på laget.

Danielsen, som nylig har vært på en miniturne med koret Voxing, er på lag med Ann Kristin Elverum. Hun har de siste årene spilt i en rekke store musikaler i Tyskland. Til tross for den etter hvert solide musikal-erfaringen er Ann Kristin mest glad i listepop-låter og har et helt spesielt forhold til filmen "Sound of Music".

På Tommy Steines lag er Lena Kristin Ellingsen. Lena Kristin er utdannet skuespiller og reiser i høst rundt med Riksteateret og forestillingen "Birkeland og Eyde".
Lena Kristin er glad i norsk musikk og fremhever Jan Eggum og Kari Bremnes som to klare favoritter.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning
Programleder: Ivar Dyrhaug
Pianister: Trond Nagell Dahl og Gisle Børge Styve
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf 23 04 99 18/988 588 80
Les mer: www.nrk.no/programmer/tv/beat_for_beat/

Vises også i Nett-TV.


LENKER
  • www.nrk.no/programmer/tv/beat_for_beat/