Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 10. november 2010 kl 21.30 Trekant

Krevende oppdrag


Ny uke, og nye utfordringer for gjengen i "Trekant". En frekk liten krabat ringer på i leiligheten til Pia, Thomas og Marie og leverer konvolutten med ukens tema. Kort tid etter tikker oppdragsmeldingene inn på deltakernes telefoner.

Deltakerne blir testet fysisk i kveldens episode.Thomas tropper opp på sitt oppdrag som viser seg å være noe helt annet enn det han hadde ventet seg, og Pia får kjørt seg i fri natur.

Marie har kanskje ukens mest krevende oppdrag og får brukt skuespillertalentet sitt. Etter å ha blitt introdusert for Pias nye lærdom, pådrar hun seg kink i nakken.

Om serien
I "Trekant" skal en fersk, ung trio være deltakende observatører og skal utforske det seksuelle universet rundt oss. På oppdrag fra NRK må de besøke teoretiske og praktiske eksperter med kompetanse på alt fra tantrisk sex til leketøy og fetisjer.

Deltakerne stiller spørsmålene vi alle lurer på, får kunnskap og råd, og kjenner på sine egne grenser. Det vil bli interessant, lærerikt, flaut, kleint, pirrende - og ikke minst hysterisk morsomt.

"Trekant" er et kollektiv bestående av to jenter og én gutt fra hver sin kant av landet. Thomas (19) er en litt over gjennomsnittet atletisk fyr som kommer fra øde trøndertrakter og en gård med flere hundre griser. Oslo-jenta Marie (18) gikk på Kristelig Gymnasium og har aldri bodd hjemmefra før. Pia (22) bor til vanlig i Larvik sammen med hunden Doris, og har de siste årene jobbet med psykisk syke på et sykehjem.

Til tross for forskjellig bakgrunn har de tre noen viktige fellesnevnere: De er unge, de er åpne, og de er nysgjerrige på sex.

Egenprodusert underholdningsserie (8 episoder)
Produsert av NRK UNG 2010
Prosjektleder: Øyvind Thoen
Med: Pia Dailey Christoffersen, Thomas Albertsen Dahlen og Marie Kinge.
Pressekontakt: Jade Josefine Nordahl / 92 40 38 73
TV-seere kan henvende seg til Publikumsservice, 815 65 900