Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 11. mars 1999 kl 23.15 Kodenavn Bugs

Kodenavn Bugs (t)

NRK1 torsdag 11. mars kl 23.15
Kodenavn Bugs

Livsfarlig datavirus
I kveldens episode av den framtidsrettede spenningsserien \"Kodenavn Bugs\" forsøker våre tre helter å hamle opp med et skremmende virus.
For første gang har et datavirus spredd seg fra maskiner til mennesker. Tre kolleger av Bugs-trioen er smittet og har ligget i koma i lengre tid. Nå våkner de uten forvarsel og forlater sykehussengen med nye og farlige egenskaper. Dermed blir Ed, Ros og Beckett utkalt for å hindre at smitten sprer seg videre.

Om serien
\"Kodenavn Bugs\" er en britisk spenningsserie som har hatt stor suksess på BBC. Serien har hatt like store seertall som \"Østkantfolk\" og lottotrekningen i Storbritannia.
Her følger vi tre detektiver som hamler opp med alt fra terrorisme til internasjonal kriminalitet ved hjelp av avansert teknologi og utradisjonelle metoder. Hovedpersonene har hver sine spesialiteter: Ed er helikopterpilot, klatrer og kampsportutøver, Ros er dataekspert og Beckett detonerer bomber og trenger gjennom forsvarssystemer.
Den mest kjente av hovedrolleinnehaverne er Craig McLachlan som spiller Ed. Han har spilt i \"Naboer\" og også hatt flere platesuksesser, blant annet hiten \"Mona\". Jaye Griffiths, som spiller Ros, er kjent fra NRK-seriene \"Mellom frontene\", \"Bydels-Buddha\", \"Maigret\" og \"Hjertets makt\". Jesse Birdsall fikk sitt gjennombrudd som skuespiller i rollen som Beckett.
De to nye skikkelsene i serien, Jan og Alex, blir spilt av henholdsvis Jan Harvey og Paula Hunt.
NRK1 torsdag kl 23.15

Britisk spenningsserie
Produksjon: Carnival Films for BBC
Originaltittel: Bugs (season 3)
I rollene: Craig McLachlan, Jesse Birdsall, Jaye Griffiths
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, 23 04 77 51